sami ارسال شده در تیر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2015 من یک فروشگاه فروش فایل دارم میخواستم ببینم فایل هایی که آپلود میکنم کجا میره؟ منظورم اینه اگه بخوام با cutftp بهش دسترسی داشته باشم کجا پیداشون میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در تیر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2015 در محل اصلی نصب پرستاشاپ پوشه ای به نام upload هست. لطفا آن را بررسی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sami ارسال شده در تیر 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2015 من چندتا فایل آپلود کردم که تو مدیریت هست اما تو فایل آپلودم چیزی نیست فقط یه فایل index.php هست... همینبعد حجم آپلودم محدود هست به 32 مگ که من روی سرور به 50 مگ افزایشش دادم اما هنوزم کمه... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sami ارسال شده در تیر 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2015 جواب منو بده خوب یکی رییسم منو میکشه... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2015 نمیشه مستقیم بهشون دسترسی داشته باشید که دوست من! فایل ها بعد آپلود کد میشن که کسی نتونه اون ها رو بدزده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sami ارسال شده در تیر 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2015 اوهوم ... کد میشن... میخواستم ببینم میش با cut ftp منتقل کنم که نمیشه... ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hayabusa ارسال شده در مهر 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2015 نمیشه مستقیم بهشون دسترسی داشته باشید که دوست من! فایل ها بعد آپلود کد میشن که کسی نتونه اون ها رو بدزدهیعنی به هیچ نحوی نمیشه بهشون دسترسی داشته باشی ؟؟ مثلا من تعدادی از تصاویر قدیمیو که قبلا آپ کردم و الان نیازشون ندارم میخام حذف کنم باید چیکار کنم؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hayabusa ارسال شده در مهر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2015 update نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در مهر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2015 منظور دوستان از کد کردن فقط فایل هایی که برای فروش میزارین مثل فایل PDF . Zip و یا ... کد میشه و نه عکس ها ، عکس های مورد نظرتون رو با خیال راحت میتونین حذف کینین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .