tehranwifi ارسال شده در تیر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2015 با عرض سلام در پرستای 1.6.0.14 ماژوا باخبر سازی توسط ایمیل وجود ندارد مدیر محترم انجمن و تیم زحمت کش عزیز به نظر شما وقتی خریدی انجام میشه مدیر از کجا باید بفهمه خریدی انجام شده ؟ وقتی این ماژول رو در رستای 1.6.0.14 قرار ندادید ؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2015 ما ماژولی رو حذف یا اضافه نکردیمبعید میدونم که وجود نداشته باشهدر جستجو بنویسید mailalertتوجه کنید فیلترها رو در صفحه ماژول فعال نکرده باشید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2015 جهت اطلاع دوستان میگم. پرستاشاپ برخی از ماژول ها رو از ماژول های پیش فرضش حذف کرده مثل "ویرایشگر صفحه اصلی یا همون editorial" و یا ماژول autoupgrade و ... و جواب این سوال که چطور میتونید نصبش کنید اینه که کافیه در بخش جستجوی ماژول ها بنویسید editorial یا mailalerts بعد توی لیستتون میاد و با نصب کردنش خودکار از سایت پرستا دانلود میشه و نصب میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در تیر 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2015 با تشکر از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در تیر 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2015 پرستای 1.5 : ایمیل فاکتور به مشتری: میزنه ایمیل فاکتور به مدیر : میزنه پرستای 1.6.0.6 : ایمیل فاکتور به مشتری : نمیزنه ایمیل فاکتور به مدیر : نمیزنه پرستای 1.6.0.14 : ایمیل فاکتور به مشتری : میزنه ایمیل فاکتور به مدیر : نمیزنه البته باید بگم چون ماژول باخبرسازی توسط ایمیل را پیدا نکردم در پرستای 1.6.0.14 مجبور شدم ماژول را از پرستای 1.6.0.6 خودم که درست کار نمیکنه برداشتم و در 1.6.0.14 نصب کردم احتمال میدم این یکی از این باشه نظر شما چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در تیر 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2015 با عرض سلام دوستان بعد از چند روز تلاش مشکل را پیدا کردم اما نمیدانم چجوری حلش کنم وقتی ماژول ها را بروز رسانی می کنید ، بعد از خرید نه به مشتری ایمیل خرید میزنه نه به مدیر کسی میدونه ؟مشکل از هاست نیست چون در قیمت خدمات مشتریان تماس با ما پیام به خوبی به ما ارسال میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در تیر 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2015 وقتی یک پرستای جدید نصب میکنم ارسال میکه 1.6.0.14 اما 1.6.0.6 ارسال نمیکنههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2015 اصلاحیه ایمیل برای نسخه ٠۶ رو نصب کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در تیر 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 دوستان عزیز با سلام پس از 3 ماه تلاش و نصب 410 بار پرستا شاپ 1.6 بلاخره مشکل ارسال نکردن ایمیل را پیدا و حل کردم در همین راستا آن را برای شما نمایش میدهم تا در این چالش فرو نروید در قسمت تماس های فروشگاه هرگز ( ایمیل فروشگاه ) را تغییر ندهید با تغییر آن پرستا دیگر نه شما نه به مشتریان ایمیل سفارش نمیزند من هم ایمیل این قسمت را تغییر دادم و 3 ماه گرفتار بودم شما هم نکنید با تشکر http://www.uploadax.ir/images/29eoqqtcitthawxw32jq.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 سلاماین مشکل وجود نداره دوست عزیزمشکل از ایمیل یا سرور شماست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در تیر 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 آقا رامتین من 3 تا سرور عوض کردم کلی هزینه کردم تا به این نتیجه رسیدم خودتون میتونید امتحان کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 عکس که قابل مشاهده نبودولی به هاست تیکت می زدین که توابع ایمیل رو بررسی کنن مشکل حل بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 ما خودمون این کار رو کردیم و مشکلی ندارهمشکل احتمالا وارد کردن ایمیل یاهو یا جیمیل به عنوان ایمیل مدیر هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در تیر 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 تابع ایمیل فعال است لطفا هرکی نظری داره اول ره خودش تست کنه بعد بیا اینجا من 1000 بار آزمایش کردم شمایی که فکر میکنید این اشتباه همین حالا ایمیل فروشگاه رو عوض کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 مشکل از تابع ایمیل هستربطی به تغییر ایمیل ندارد، از تنظیمات که تعیین کنین برای چه مواردی ایمیل ارسال بشه و توابع ایمیل از طرف هاست باز باشه، ایمیل ارسال می شهاون مشکلی که مطرح شده رو با تغییر آدرس ایمیل ادمین برای ورود و عدم ارسال رمز ادمین به ایمیل های یاهو و جیمیل یکی نگیرین دوست من نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .