koki ارسال شده در تیر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2015 با سلام خدمت اساتید بزرگوار چند سوال داشتم ۱ من واقعا نتونستم این واحد ارز به تومان تبدیل کنم همه راهنمای ها رو خوندم همین ریال موند نشد لطفا یه توضیح بدید بعد احیانا با پرداختی ها مشکلی بر نمیخورم من ۲ اون قسمت تماس با ما بالای صفحه اصلی کجا میتونم شماره رو عوض کنم چون تو ماژول ها نشد که پیدا کنم ۳ قسمت سو سایت برای هر محصول یه سعو هست بفرماید بگید مثال تو عنوان متا مثلا چی باید نوشته بشه توضیحات متا چیه urlاشنا چیه ایا تنضیمات سعو سایت به اینجا خلاصه میشه جای دیگه ای نیست ۴ این درگاه های واسط بانکی امکانی داره که مشتری خرید کنه مثال اس بده به من یه همچین چیزی دارن ۵ من این نقشه سایت از سایتم غیر فعال کردم از شکلش خوشم نیومد ایا در اینده مشکلی نخواهد داشت دوستان ممنون میشم جوابی برای سوالام داشته باشید Sent from my Nexus 7 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koki ارسال شده در تیر 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2015 کسی نیست جواب بده Sent from my Nexus 7 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2015 انجمن پشتیبانی آنلاین نیست پس سوال می کنین صبور باشین تا کاربرهای دیگه راهنمایی کننسوال 1 بارها توضیح داده شده جستجو کنین و درست مطابق همون راهنمایی ها پیش برید2. ماژول تماس با ما و اطلاعات تماس رو ندیدین؟ اونجا باید ایمیل و تلفن رو تغییر داد3. توی گوگل سرچ کنین متا و عنوان متا و توضیح متا و.... و تفاوت ها رو مطالعه کنین4. باید ماژول پیامک رو از بازارچه همین انجمن تهیه کنین5.خیر مشکلی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2015 برای نقشه سایت توضیح بدم خدمتتون که حتی اگه از قیافش خوشتون نمیاد غیر فعالش نکنید!نقشه سایت برای گوگل مهم هست. باید آدرس نقشه سایتتون رو در گوگل وب مستر ثبت کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .