arash_arashgr ارسال شده در تیر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2015 سلام دوستان من سایت اینجانب bvaseteh.com هست که همه نوع محصول هست از تی وی شاپ تا لوازم پزشکی همه نوع ولی می خوام به پرستاشاپ کوچ کنم نظرتون در مورده اینکه چه قالبی را انتخاب کنم ؟ و حتما قالبی را می خوام که قابلیت مقایسه و اگر بشه برای هر محصول فیلم کوتاهی هم داشته باشه ممنون می شوم نظرتون را بفرمایین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2015 قالب بحث سلیقه ایست و من نظری نمیدم تا سایر دوستان نظراتشون رو بگناما امکاناتی که شما میخواهید:1. مقایسه: در اکثر قالب های پرستا قابلیت مقایسه وجود داره2. فیلم کوتاه: ارتباطی با قالب نداره و میتونید از طریق خود پرستا فیلم بذارید توی توضیحات محصولتون یا از ماژول های مخصوص استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arash_arashgr ارسال شده در تیر 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2015 دوستان راهنمای می فرمایند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2015 تمام قالب های پرستا این امکان رو دارهنمایش فیلم هم ماژول جدا رایگان هم داره علاوه بر امکان پیش فرضفقط می مونه سلیقه شما و شناختتون از مشتری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .