mahtab_67 ارسال شده در تیر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2015 با سلامچند روز پیش هم همین تاپیک رو ایجاد کردم و سوالم رو پرسیدم اما متاسفانه نه تنها پاسخی دریافت نکردم بلکه تاپیکم حذف شد.ایشاله که این بار جواب سوالم رو بگیرم.پرستا شاپ 1.6 رو از همین سایت دانلود و نصب کردم اما متاسفانه نه قسمت مدیدیت نه قالب فارسی نمیشه فقط راست چین هست.هم موقع نصب زبان فارسی رو انتخاب میکنم.هم بعد از نصب از بومی سازی قسمت ترجمه فارسی رو انتخاب میکنم.اما متاسفانه فارسی نمیشه.مشکل کجا میتونه باشه؟البته با نسخه های قبلی پرست شاپ این مشکل رو نداشتم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2015 آیا به روز رسانی زبان فارسی رو از بخش مدیریت فروشگاهتون تست کردید ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahtab_67 ارسال شده در تیر 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2015 آیا به روز رسانی زبان فارسی رو از بخش مدیریت فروشگاهتون تست کردید ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر؟بله تست کردم.از قسمت add or update a language زبان فارسی رو انتخاب میکنم و پیغام میده که بروز رسانی موفقیت آمیز بود اما فارسی نمیشه نه قالب نه مدیریت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2015 آدرس سایت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahtab_67 ارسال شده در تیر 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2015 آدرس سایت؟آپلود نکردم فعلا،دارم رو localhost طراحیش میکنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2015 الان در بخش زبان ها فقط زبان فارسی رو دارید یا زبان انگلیسی هم هست در کنارش؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahtab_67 ارسال شده در تیر 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2015 الان در بخش زبان ها فقط زبان فارسی رو دارید یا زبان انگلیسی هم هست در کنارش؟هم زبان فارسی رو دارم هم انگلیسی.توی قالب هم واحد پول ریال هست و به فارسی نوشته میشه.اما کلا کلمات انگلیسی هستن.قالب راست چینه.تو قسمت modify languages هم ترجمه تمام قسمت ها به فارسی وجو داره.ممنون از اینکه وقت میذارین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2015 از بخش مدیریت زبان پیش فرض رو فارسی بذارید و زبان انگلیسی رو غیر فعال کنید ببینید درست میشه؟احتمالا از کش هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahtab_67 ارسال شده در تیر 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2015 از بخش مدیریت زبان پیش فرض رو فارسی بذارید و زبان انگلیسی رو غیر فعال کنید ببینید درست میشه؟احتمالا از کش هستزبان پیش فرض و فارسی کردم اما بازم اجازه حذف انگلیسی نداد.از قسمت مدیریت زبان انگلیسی غیر فعال کردم.قسمت مدیریت کامل فارسی شد.اما قالب خیلی جاهاش هنوز انگلیسیه.ولی خودم میتونم ادیتیش کنم.ممنونم از راهنماییتون.فعلا که با غیرفعال کردن مشکلم حل شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در مرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2015 سلام دوست عزیزاین مورد که می گم را بررسی کنیددر فایل های پرستاشاپ پوشه translation را باز کنید ببینید fa.gzip موجود هست؟در غیراینصورت فایل مذکور را از ادرس زیر دریافت و در همان پوشه جایگزاری نماییدhttps://www.prestashop.com/download/lang_packs/gzip/1.6.0.14/fa.gzip این مشکل در نسخه 1.6.0.14 برای بنده رخ داد. از مدیر محترم هم برای همین فایل دانلودی نسخه درخواست بررسی دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سعید غنچه ارسال شده در اردیبهشت 4، 2023 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2023 با سلام و خسته نباشید من پروستا شاپ برای یک پروژه که معلم از آن خواسته بود نصب کردم و هنگامی که می خوام در مراحل راه اندازی زبانش را تغییر بدهم تغییر پیدا نمیکنه مشکلش چیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 13، 2023 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2023 در در ۱۴۰۱/۱۱/۱۵ در 13:36، سعید غنچه گفته است : با سلام و خسته نباشید من پروستا شاپ برای یک پروژه که معلم از آن خواسته بود نصب کردم و هنگامی که می خوام در مراحل راه اندازی زبانش را تغییر بدهم تغییر پیدا نمیکنه مشکلش چیست اتصال به اینترنت برای دریافت پکیج زبان فارسی موقع نصب لازمه اگر اینترنتتون وصله و همچنان فارسی نمیشه از دی ان اس shecan.ir استفاده کنید احتمالا حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .