lv11 ارسال شده در تیر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2015 با سلام متاسفانه با نصب نسخه ی بومی جدید تاریخ های موجود در پیشخوان و ..... میلادی می باشند . لطفا راهنمایی نمایید سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2015 سلاماحتمالا مشکل از اینترنتتون بودهبهتره که مجددا نصب کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lv11 ارسال شده در تیر 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2015 الان که چک کردم ظاهرا فقط پیشخوان این مشکل رو داره . راهی برای رفع مشکل وجود داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
only_y2d ارسال شده در آبان 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2015 سلام.بنده نسخه 1.6.0.14 بومی و نصب کردم ولی تاریخ ها شمسی نشدن. چندبار دانلود کردم و چندبار هم نصب کردم. فکر نمیکنم مشکلی از اینترنتم باشه.هرچقدر باهاش ور رفتم درست نشد.لطفا راهنمایی کنید که چکاری باید انجام بدم. چند وقته که همینجوری سرگردونم برای همین تاریخ.ضمنا تو بخش کاربری ماه ها بصورت شمسی هستن ولی سال رو میلادی نشون میده.ممنون میشم اگه کمکم کنید.پیشاپیش از همه دوستان تشکر میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2015 متاسفانه تاریخ شمسی بعضی جاها باگ داره هنوز. منتظر پاسخ دانوش باشید واکنش ها : only_y2d 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
only_y2d ارسال شده در آبان 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2015 متاسفانه تاریخ شمسی بعضی جاها باگ داره هنوز. منتظر پاسخ دانوش باشید سلامهنوز آقا دانوش نتونستن راهی پیدا کنن ؟همه فروشگاهم بخاطر همین مشکل رو هوا مونده.از کجا میشه تنظیمات مربوط به تاریخ شمسی و تعریف توابعش رو دید ؟اگه بدونم احتمالا کارم راحت تر میشه.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2015 اگر از زبان انگلیسی استفاده کنید تاریخ ها شمسی نمیشندر غیر این صورت جز در برخی موارد همه جا شمسی است Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
only_y2d ارسال شده در آبان 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2015 اگر از زبان انگلیسی استفاده کنید تاریخ ها شمسی نمیشندر غیر این صورت جز در برخی موارد همه جا شمسی است Sent from my Xperia using Tapatalk proباور كنيد همه زبان ها فارسي هستن ولي نميدونم چرا تاريخ فارسي نميشه.اگه امكان داره كه يه راه حل بديد خيلي ممنون ميشم.ممنون از پاسختون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2015 شما تاریخ رو کجا چک میکنید؟چنین چیزی ممکن نیست دوست منهمانطور که گفتم در بخش هایی شمسی نیست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
only_y2d ارسال شده در آبان 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2015 شما تاریخ رو کجا چک میکنید؟چنین چیزی ممکن نیست دوست منهمانطور که گفتم در بخش هایی شمسی نیست Sent from my Xperia using Tapatalk pro سلامدر پیشخوان - قسمت سفارش ها - حساب کاربری - هنگام ثبت نامدر ضمن یکبار زبان به مشکل خورد و اررور داد و من به انگلیسی تغییر دادم و دوباره وارد سازی کردم که تاریخ شمسی درست شد ولی مشکل اینجا بود که بعضی قسمت های سایت از کار افتاده بودند مثل قسمت شاخه ها که به مشکل خورده بود، ولی بعد از اون هرچقدر نصب میکنم شمسی نمیشه.موقع نصب هم امروز وقتی بصورت دستی دیتابیس رو ساختم موقع وارد سازی تنظیمات زبان زبان فارسی پیغام خطا میده ولی وقتی خودش دیتابیس رو میسازه مشکلی وجود نداره.ممنون از پاسخگوییتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2015 دوست من شما به احتمال خیلی زیاد پرستاشاپ رو از اینجا دانلود نکردین. همین عکسی که دادید کافیه تا بشه فهمید این نسخه ما نیست! Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : only_y2d 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
only_y2d ارسال شده در آبان 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2015 دوست من شما به احتمال خیلی زیاد پرستاشاپ رو از اینجا دانلود نکردین. همین عکسی که دادید کافیه تا بشه فهمید این نسخه ما نیست! Sent from my Xperia using Tapatalk pro نسخه ای که قبلا دانلود کرده بودم آخر فایلش 1.1 نداشت ولی الان دوباره دارم دانلود میکنم.خدا کنه حل بشه.باز هم خیلی ممنون و متشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
only_y2d ارسال شده در آبان 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2015 خیلی ممنون آقا دانوش.ما رو از جهل در آوردین. درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .