tgf_int ارسال شده در تیر 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2015 با سلامآیا در ماژول اسلایدر تصویری صفحه اصلی راه برای تغییر محل قرار گیری نوشته ها و توضیحات اضافه شده روی عکس وجود داره؟ یا فقط به صورت پیش فرض این مکان ثابت هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2015 با ادیتورش میتونید دستکاری کنید دیگه. مثل بقیه متون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در تیر 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2015 ادیتورش امکان راست چین و چپ چین و اینطور چیزها رو نداره اصلاً نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2015 سلامتغییر مکان اون بخش نیاز به تغییر در فایل css داره و با توجه به اینکه ریسپانسیو هست باید دقت داشته باشید که در سایزهای مختلف درست عمل کنه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در تیر 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2015 یه مسئله که هست اینه که الان نوشته ها تواسلاید اول کامل سمت راست هستن، تو اسلاید دوم یکم اومدن وسط، و تو اسلاید سوم کاملاً وسط عکس اومده! یعنی هیچ راهی نیست واسه تغییر مکانش؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2015 اگر متن و عکس باشه میتونید از قالب بندی نوشته استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در تیر 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2015 عذر میخوام، متوجه منظورتون نشدم...متن و عکس با هم یعنی چی؟ یه عکس هست که واسه اسلاید معرفی کردیم، یه توضیحات هست که مینویسیم و روی عکس نمایان میشه... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2015 ببخشید منظورم متن یا عکس بود. توضیحم به طور کلی در ارتباط با ادیتور پرستا هست. میتونید از منوی قالب بندی نوشته ردیف بندی رو روی وسط چین، چپ چین یا راست چین بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در تیر 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2015 ولی توی منوی قالب بندی ردیف بندی که روی وسط چین و چپ چین و راست چین باشه من نمیبینم اصلاً!زیر منوهای قالب بندی که من میبینم شامل اینا هست: درشت/خط کج/خط زیر/خط خورده/بالانویس/زیر نویس/قالب (که شامل سر صفحه های تعریف شده هست)/پاک کردن قالب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2015 قالب -> قالب -> ردیف بندی نوشته -> (راست چین، وسط چین و چپ چین) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در تیر 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2015 چیزی که من میبینم فقط اینه: قالب -> قالب -> سر صفحه 1 - سر صفحه 2 - سر صفحه 3 - الی صر صفحه 6 ردیف بندی رو پیدا نمیکنم!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2015 نسخه پرستاتون چند هست؟ آیا ماژول اسلایدرتون به روزه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در تیر 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2015 1.6.0.6ماژول هم باید بروز باشه، چون پیغامی مبنی بر اینکه ماژول آپدیت نیاز داره نمیده واکنش ها : ehsansatriani 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsansatriani ارسال شده در مهر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2015 سلام . من هم مشکل مشابهی دارم . با اینکه نوشته های فارسی رو در قسمت ادیت ماژول می تونم راست چین و یا چپ چین کنم. اما زمانی تغییرات رو ذخیره می کنم ، باز هم نوشته های فارسیم قسمت راست تصویر میوفته. اگه باید تغییراتی بدم لطفاً بهم بگید. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2015 این که شما متن رو تغییر میدید و جابجا میکنید اما باز هم سمت راست نشون میده به این خاطر هست که قالبتون استایلی رو برای اون بخش در نظر گرفته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .