tgf_int ارسال شده در تیر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2015 سلامدوستان با توجه به تجربیاتشون اینجا بگن آیا اصلاً واسط های پستی مثل فروتل، ایران مارکت سنتر، آسمان وب و ...، توی فروش تاثیر گذار هستن یا نه؟و امکانات برتر و مزایای هر کدومشون چیه (مثلاً یکی بازاریابی قوی برای محصولات داره، یکی پرداختهای سریع، یکی درصد پورسانت کمتر و ...) و کلاً کدوم رو توصیه میکنن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در تیر 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2015 یعنی اینجا هیچ کس فروشگاه اینترنتی نداره که بتونه تجربیاتش رو در اختیار بقیه دوستان هم قرار بده؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2015 واسط پستی با خدماتی که در حال حاضر واسط ها میدن تاثیر چندانی در فروش نداره و یک شیوه حمل و نقل تحویل در محل اضافه میکنه که دیگه رو به انقراض هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : tgf_int 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bashir7 ارسال شده در اسفند 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2015 از هرجا میگیرین از فروتل نگیرین که مثل من پشیمون میشین دستتونم به هیجا بند نیستوقتی میخاستم پنل بخرم خیلی مودب بودن, حالا که پول رفته به حسابشون جواب سلامم نمیدن!16 درصد از فروشتونم بر میدارن به عنوان سهم شرکت فروتل(به صورت عمومی) 4 درصدم به صورت خصوصی از حسابتون کسر میشه!!! ینی اگه شانس بیارین محصولتون فروش بره اینقد به بهانه های مختلف ازش بر میدارن که آخر بگی اقا غلط کردم نخاستیم ولی فایده نداره چون کلی سرمایه از دست دادی هیجورم نمیتونی پولتو پس بگیریاینا تجربیات من بود از کار با فروتل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در اسفند 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2015 ای داد بی داد. من تازه می خواستم به سراغ این شرکت ها برم ببخشید الان که این شیوه داره کنار گذاشته می شه چه شیوه ای جایگزین شده؟ یعنی به نظرتون اگر سفارشها رو دریافت کنیم و خودمون کالاها رو به پست تحویل بدیم بهتر هست یا شیوه ای اصولی و خوب و کم خرج وجود داره که بیان درب مغازه و کالا رو خودشون تحویل بگیرن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در اسفند 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2015 چون من خودم هر روز صبح می تونم به باجه پستی و تیپاکس دسترسی داشته باشم و نزدیک هستند. برای کسی که این امکان رو داره و خودش می تونه تحویل بده بسته هارو به نظرتون خودمون تحویل بدیم بهتره یا همچنان استفاده از شرکت هایی که میان در مغازه و بسته رو با کسر سود می برن بهتره؟ واکنش ها : محمدعلی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sasanactor ارسال شده در دی 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2016 ممنون از بحث خوبتون جواب سوالمو گرفتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fdiba ارسال شده در فروردین 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2017 فروتل که خیلی داغونه من که راضی نبودم حالا بازم خود دانید جراح بینی-تجمیل الأنف-تجميل الأنف في ایران-متخصص گوش و حلق و بینی -فوق تخصص گوش و حلق و بینی-متخصص گوش و حلق و بینی خوب در تهران -بهترین جراح بینی- جراحی بینی با لیزر-جراحی زیبایی بینی-جراحی بینی گوشتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .