fmmajd ارسال شده در تیر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2015 سلاممن ماژول نوار اخبارو خریدم. و هرچی گشتم تاپیکی مرتبط باهاش پیدا نکردم. میخواستم بدونم این ماژول تو چه هوکایی میتونه قرار بگیره؟من نصبش کردم. دیدم ناجور بود قیافه اش سریع حذفش کردم. قیافه ای که رو سایت من داشت اصلا شبیه دموها نبود. انگار استایلش لود نشده بود.موقع نصب هم تو منوی ماژول ها با صفحه سفید روبرو شدم.باز موقع حذف نصب هم صفحه سفید شد.چه مشکلی داره که صفحه سفید میده؟ با نسخه 14 سازگار نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2015 سازگاری ماژول ها و قالب ها در صفحه خرید در بازارچه مشخص هست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2015 چنانچه مشکلی دارید تیکت بزنید تا بررسی شده و مشکل رفع شود Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در تیر 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2015 سازگاری ماژول ها و قالب ها در صفحه خرید در بازارچه مشخص هست .فقط نوشته 1.5 و 1.6. با همه 1.6 ها سازگاره؟میشه بپرسم از چه پلاگین جی کودری استفاده کردید واسش؟ پلاگین وردپرس داره؟این خطا رو میگیرم موقع نصب:Warning در خط 1643 در فایل /patrisa.com/public_html/classes/controller/AdminController.php[2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /patrisa.com/public_html/modules/inewsticker/NewsTicker.php:0) البته نصب میشه ولی هربار با باز کردن تنظیمات باز اینو میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2015 این مورد نیاز به بررسی داره چون در سایت های دیگه این مشکل نیستاگر ممکنه تیکت بزنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در اردیبهشت 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2017 سلام لينكي براي دانلود وجود ندارد. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اردیبهشت 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2017 سلام. دوست عزیز فروش این ماژول متوقف شده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RaMt!N ارسال شده در خرداد 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2017 سلام. دوست عزیز فروش این ماژول متوقف شده. آیا ماژول جایگزی وجود دارد ؟ که نوار اطلاعیه بالای سایت به صورت متنی نمایش بده ؟ در سایت دیگری که فقط من پیدا کردم با قیمت 65 تومان :| نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .