jafar1374 ارسال شده در تیر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2015 سلام وقتی ميخام وارد بشم و تيکت ثبت کنم بعد از وارد کردن ایمیل و رمز میگه :دسترسی امکانپذیر نمیباشد.خیلی وقت هم هست ک کار دارم اما ن از بخش تماس با ما در خواستم دیده شده ن از بخش تيکت میشه پیام ارسال کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2015 به ایمیل info[at]ipresta.ir ایمیل و گذرواژه تون رو ارسال کنید تا بررسی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در تیر 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2015 به ایمیل info[at]ipresta.ir ایمیل و گذرواژه تون رو ارسال کنید تا بررسی بشهارسال کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2015 منتظر باشید. غیر از شما چند نفر دیگه هم مشکل داشتند برای ورود (البته برخی از اون ها نام کاربری یا گذرواژه شون رو اشتباه وارد می کردند) اما در حال بررسی و رفع مشکل هستیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در تیر 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2015 ی اکانت دیگه هم ساختم وارد بازاچه میشه اما میخام برم تو بخش تیکت دوباره یوزر پسورد می خاد ولی وارد می کنم همون پیام رو میده ک دسترسی امکان پذیر نمی باشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در تیر 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2015 سلامبا عرض خسته نباشید مشکل قسمت تيکت حل نشد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2015 چرا تا جایی که میدونم فقط یکی دو مورد بودن که نتونستن وارد بشن که اون ها هم اشتباه میزدن ایمیل یا گذرواژه شون رو الان مشکل باید حل شده باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در تیر 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2015 چرا تا جایی که میدونم فقط یکی دو مورد بودن که نتونستن وارد بشن که اون ها هم اشتباه میزدن ایمیل یا گذرواژه شون رو الان مشکل باید حل شده باشهمن دوباره از طریق فراموشی رمز ی پسورد فرستادم تو ایمیلم و هم با نام کاربری و هم با ایمیلم وارد شدم ولی میگه دسترسی امکان پذیر نمی باشد. البته تو قسمت تیکت جدید که می زنم و میخوام وارد میشم. تو بازارچه وارد میشه اما تو قسمت تیک وارد نمیشه. مگه همون اکانت بازارچه نیست ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2015 بازارچه نام کاربری نداره و ایمیل هست. یکبار وارد بازارچه بشید و خودتون دستی رمز رو تغییر بدید. اگر مشکل داشتین از طریق پیام خصوصی اطلاع بدین Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2015 من چهار بار رمزم رو عوض کردم! اما هنوز هم دسترسی امکانپذیر نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2015 سلامبه دلیل ارتقا بازارچه ، ارتباط بین سیستم تیکت و بازارچه دچار مشکل شده که به زودی رفع خواهد شد.دوستانی که مشکل دارند از طریق پ.خ ایمیل و پسورد بازارچه رو در اختیار یکی از مدیران قرار بدهند تا بصورت دستی در سیستم تیکت ثبت شود. تا یکی دو روز دیگه این مشکل برطرف خواهد شد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .