dezmobile ارسال شده در تیر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2015 با سلام و عرض خسته نباشید بنده نرخ ارز پیشفرض رو تومان قرار قرار دادم و نرخ تبدیل رو برای تومان که پیش فرض هست 1 و برای ریال روی 10 قرارش دادم و کلا غیرفعالش کردم . ولی الان توی سایت بنده با وجود اینکه پشت قیمت ها تومان نمایش میده ولی هنوز اون 0 اضافه ریال رو داره ! چیکارش باید بکنم ؟ آدرس سایت : http://iran4030.com تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در تیر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2015 برای ریال روی 1 و برای تومان روی 0.1 قرار بدین مشکل حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dezmobile ارسال شده در تیر 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2015 قیمت رو دوباره وارد کردم برای محصول اوکی شد . حالا باید درگاه رو متصل کنم ببینم نتیجش چی میشه انشاالله که موردی پیش نیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .