rmoharrer ارسال شده در تیر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2015 سلام دوستان.لطف بفرمایید در خصوص مراحل تغییر در فایل global_rtl.css راهنمایی بفرمایید. من این مراحل رو رفتم ولی نتیجه نداد:1- فایلglobal_rtl.css رو از پوشه /public_html/themes/default-bootstrap/css روی دسکتاپ دانلود کردم.2- تغییراتی رو که میخواستم (مثلا تغییر background , ...) انجام داده و ذخیره کردم.3- فایل رو تو مسیر public_html/themes/default-bootstrap/css با استفاده از نرم افزار filezilla T،مجددا آپلود و روی فایل موجود overwrite کردم. هیچ تغییری حاصل نشد.cache مرورگر رو هم پاک کردم.فایلglobal_rtl.css موجود در پوشه /public_html/themes/default-bootstrap/css رو چک کردم با کمال تعجب همون فایل پیش فرض تم بود.فایل اصلا تغییر نیافته بود.چند بار هم تکرار کردم .گفتم شاید قبلا جای دیگه آپلود کردم ولی باز هم فرقی نکرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در تیر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2015 شاید از CDN استفاده میکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rmoharrer ارسال شده در تیر 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2015 شاید از CDN استفاده میکنیدسلام.ببخشید من تازه کار هستم و نمیدونم CDN چیه؟لطف بفرمایید راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2015 شما در بخش آموزش سوال ارسال کردین درصورت تکرار جریمه خواهید شداز طریق خود هاست فایل رو پاک کنید و دوباره آپلود کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .