rgsco ارسال شده در تیر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2015 با سلامدوباره دوستان عزیز لطفا لینک زیر رو ببینید http://mobilemajid.ir/mobile/7-samsung-galaxy-s5-mini-g800h.html این در واقع سایتی هست که با پرستا شاپ طاحی شده و قالبش الکترومارکت هست میخوایم فروشگاه خودمون شبیه این باشه اما تو بعضی قسمتا مشکلدارم لطف کنید برام توضیح بدین ممنون 1 - اونجایی که نوشته : نقاط قوت Samsung Galaxy S5Mini G800H باید تو کدوم قسمت اطلاعات محصول وارد کنیم؟ همین طور اونجایی که نوشته مدل سامسونگگلکسی اس 5 مینی مربوط به کدوم قسمت میشه؟ 2 - در قسمت خصوصیات من فقط نوشته اندازه، رنگ ، اندازه کفش چجوری میتونم خصوصیت جدید با زیرمجموعه جدید اضافه کنم؟ مثلا خصوصیت گارانتی با زیرمجموعه آواژنگ 3 - قیمت محصولات سایت به تومانه چجوری میتونم واحد قیمت رو بهتومان تغییر بدم و آیا اگر واحد به تومان تغییر پیدا کرد بعدا تو ماژول درگاهپرداخت بانک ملت مشکلی پیش نمیاد؟ 4- یه قسمت ویزگی داره به نام مشخصات فنیکه خودش زیر مجموعه داره و زیر مجموعه های خودش بصورت جدول در اومدن خیلی زیبا مثلا قسمت مشخصات فنی زیر مجموعشمشخصات کلی و فیزیکی شده و زیر مجموعه مشخصاتکلی و فیزیکی یه جدوله چجوری جدول رو ایجاد کرده؟ کلا برا اینکه دقیقا یه همچینصفحه ویژگی بسازم باید چیکار کنم؟ خودم تو صفحه ویژگی ها رفتم ولیخیلی ساده بود و اینکه بالای سر همه ویژگی هامیزنه مشخصات اما من نمیخوام این باشه و دقیقا مثل اون صفحه ای که نشونتون دادمباشه ........ ببخشید سوالاتم زیاده ولی چونتازه کارم و قراره یه سایت بزرگو راه اندازی کنیم میخوام تمام جزئیاتو بدونم وسایتی حرفه ای داشته باشیم منتظر پاسخ هستم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در تیر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2015 دوست عزیز جواب سوال یک شما اونو دستی تو توضیحات کوتاه هر کالا میتونین وارد کنید مدل هم مربوط به گزینه کد مرجع می باشد که هنگام تعریف یه کالای جدید و یا میرایش کالا اونجا هست که میتونین عدد و یا یه جمله کوتاه براش بزارین2-خوب خوصوصیات رو باید خودتون بسازین تو قسمت مدیریت پرستا برین به قسمت کاتولوگ و از اونجا مشخصه های محصول و هر چی دلتون بخواد و نیازتونه تعریف کنین مثل گارانتی - رنگ - اندازه و یا چیزای دیگه3- معمولا به تومان باشه خوبه و با درگاه هم هیچ مشکلی پیش نمیاد شما تایپک مربوط به تبدیل واخحد ریال به تومان رو پیدا و مطالعه کنید4- اون خودش یه مازول هستش که تجاریه و باید خریداریش کنین (لینک خرید مازول ) و برید تو تنظیمات ماژول و چند دسته مثل پردازنده ایجاد کنید و سپس د ویژگی هایی که تو پرستا تعریف کردین رو برای اون دسته وصل کنین و نیازی به جدول کشی و اینا نداره و خودش به این زیبایی ساخته میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rgsco ارسال شده در تیر 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2015 ممنونواقعا چرا انقد این ماژول ها گرونهیه ماژول رایگان پرداخت بانک ملت داره که اونم هزار و یک مشکل و اما و اگر دارهقالبها هم گرونه دویست سیصد هزار تومن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .