akam ارسال شده در تیر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2015 سلام و خسته نباشید سایت من کلا از دسترس خارج شده به علت مشکل دار شدن فایل های frm تمامی جداول دیتابیس!!! اینجا ببینید : http://mahagooni.com من هاست اشتراکی دارم و از هاست که کمک خواستم گفت : با بررسی انجام شده به نظر میرسد فایل دیتابیس شما با خطا مواجه شده است.برای مشاهده خطاها از گزینه Check در بخش MySQL Management پنل دایرکت ادمین استفاده فرمایید. همچنین استفاده از گزینه Repair و رفع مشکل را بررسی فرمایید. که هیچ فایده ای نداشت.. ضمنا من قبل این مشکل، تغییری نداده بودم و سایت کار می کرد. ضمنا من با این دستور : SELECT TABLE_NAME, ENGINE,table_rows FROM information_schema.TABLESWHERE TABLE_SCHEMA = 'db_name' متوجه شدم engine و table_rows همه جداول null هستش.. کسی می تونه بگه مشکل از چی هستش؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2015 نیاز به بررسی فنی دارید دوست من اینطوری که نمیشه نظری داد. اما اگر هیچ تغییری ندادید و خود به خود مشکل پیش اومده به احتمال خیلی زیاد تغییری در سرور بوده که باعث مشکل شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .