Moh3eN ارسال شده در تیر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2015 سلام خدمت همه دوستان.من به امید خدا در حال راه اندازی فروشگاهم هستم اما بدلیل اینکه تازه با پرستاشاپ آشنا شدم توی IA، دسته بندی و بقول معروف چیدمانِ اطلاعات سایتم دچار سردرگمی و مشکل شدم که خواستم از اساتید راهنمایی بگیرم...من میخوام محصولات توی سایتم رو بر اساس معیارهای مختلف، در دسترس کاربرا بزارم. یعنی اینکه بتونم ازشون یه لینک URL مخصوص خودشون بگیرم که بتونم توی بنر ها یا منو بهشون لینک بدم. و حالا توی این مورد نیاز به راهنمایی دارم. خب، یه بخش هایی که الآن برام مشخص شده. مثلا دسته بندی کلی که میخوام توی سایت باشه که مشخصه و بوسیله "شاخه ها" انجام میشه. تفکیک بر اساس برند ها هم که از فیلد "تولید کننده" قابل انجام هست.اما من چیزی که توی نظرم هست اینه که بیام و بر اساس یه معیارهای جزئی تری هم دسته بندی داشته باشم. قبلش بگم که فروشگاهی که من میخوام راه اندازی کنم، فروش "ساعت مچی" هست دوستان.حالا من میخوام بیام توی منوی سایتم بخشی بزارم که کاربر بتونه بر اساس مثلا جنس بند ساعت دقیقا چیزی رو که میخواد انتخاب کنه و محصولات توی اون شاخه رو ببینه. چنتا مثال بزنم :مثلا بر اساس جنس بند ساعت چند تا دسته بندی داریم که شامل اینا میشه: بند چرم، بند استیل، بند پلاستیک و چیزای دیگه.یا مثلا بیام و بر اساس "نوع موتور" دسته بندی کنم که شامل باطری میشه و اتوماتیک.و یا مثلا بر اساس ویژگی ساعت ها که مثلا ساعت های کورنوگراف، مدل های تاریخ دار و چیزای دیگه...ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور به این دسته بندی که مد نظرم هست برسم.تشکر... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2015 اگر بخواهید این فیلترها رو در دسته بندی اصلی بیارید که بسیار شلوغ و غیر استاندارد میشهاما میتونید این خصوصیات رو به صورت ترکیب به محصولتون بدید و بعد از طریق ماژول ناوبری لایه ای فیلترهای مختلف رو برای دسته بندی هاتون تعریف کنید تا در صفحه هر شاخه کاربران بتونند جستجوی پیشرفته انجام بدهندنمونه: http://piltanshop.com/42-%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%A7%DA%98%D9%88%D8%B1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moh3eN ارسال شده در تیر 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2015 ممنون از پاسختون دوستِ عزیز. درست میفرمائید، برای شاخه های اصلی هم مدنظرم نبوده اون موارد جزئی تر. این ماژول جستجوی لایه ای، لینک مجزا و بدون نقص میده که بتونیم مثلا توی یه بنر لینک بدیم به یه سری محصولات خاص؟ چون مشورت قبلی که با یکی از عزیزان داشتم، فرمودن که این ماژول جستجوی لایه ای یه باگ داره که از لینکی که بر اساس "قیمت" میده، نمیشه بصورت مجزا استفاده کرد. چک هم کردم (مثلا توی همین سایتی که بالا آدرس دادید) و درست هست و این باگ وجود داره. میخواستم بدونم این باگ مربوط به خود پرستاشاپ هست؟ یا اینکه مربوط به نسخه ی فارسی پرستاشاپ هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2015 نسخه فارسی پرستا چیز خاصی نداره که مجزا از نسخه اصلی باشه. اگر باگی در ماژول وجود داشته باشه در نسخه فارسی و انگلیسی هست به احتمال زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moh3eN ارسال شده در تیر 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2015 راستی یه مورد دیگه...بعضی از مشخصات اصلا به صورتی نیستن که بخوایم بعنوان ترکیب اضافشون کنیم به هر محصول. مثلا میخوام مدل های ساعت که کورنوگراف دارن رو از اون هایی که ندارن، بصورت مجزا لینک بدم بشون و نمیخوام که از شاخه ها استفاده کنم برای اینکار. طوری هم نیست که بشه توی ترکیب ها آوردش این مورد رو. با استفاده از چه چیزی میتونم یه همچین چیزی رو مشخص و لینک مجزا بگیرم ازش ؟ و اینکه اون ماژول جستجوی لایه ای اطلاعاتش رو فقط از شاخه، ترکیب و قیمت ها میگیره که قابل فیلتر کردن هست ؟ مثلا اطلاعات "ویژگی ها" رو نمیشه توی اون ماژول اضافه کرد که بشه بر مبنای ویژگی ها هم فیلتر کرد محصولات رو ؟ تشکر... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2015 سلامساده ترین راه استفاده از تگ (برچسب) هستبا اینحال میتونید به عنوان ویژگی هم تعریف کنید که در ماژول ناوبری بیاد و قابل لینک دادن هم هست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moh3eN ارسال شده در تیر 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2015 ممنون بهمن جان.میشه بفرمائید این ماژول جستجوی لایه ای، اون اطلاعاتی که نشون میده و میشه بر اساسش محصولات رو فیلتر کرد، از کجا میگیره ؟ یعنی ترکیب ها، ویژگی ها، تگ ها، قیمت و... ؟ کلا اطلاعات چه بخشی رو توی اون ماژول نمایش میده ؟ و یه مورد دیگه اینکه ما از بخش کاتالوگ>برچسب ها میتونیم یه سری برچسب تعریف کنیم. منم اومدم و یه سری برچسب پرکاربرد رو ازون قسمت تعریف کردم که بتونم راحت تر به محصولات اختصاص بدم. اما مشکل اینه که وقتی میخوام محصولی رو اضافه یا ادیت کنم، توی بخش برچسب های اون محصول خبری از برچسب هایی که قبلا تعریف کردم نیست و باید بیام از اول اونا رو تعریف کنم. این جریانش چطوریاس دقیقا ؟ نباید برچسب هایی که توی کاتالوگ تعریف کردیم توی پنل ادیت محصول نمایش داده بشه که راحت تر انتخابش کنیم و نیازی به تایپ همشون نباشه ؟ مورد دیگه هم این که قالبی که من تهیه کردم توی صفحه ی محصولات برچسب ها رو نمایش نمیده اصلا. یه ماژولی هم داره پرستاشاپ، بنام "بخش برچسب ها" که فعال هست اما برچسب ها نه توی صفحه اصلی و نه صفحه محصول نمایش داده نمیشه. با این اوصاف چطور میتونم از برچسب ها لینک مجزا بگیرم من؟ ساختار لینک تگ ها چطوریه یعنی؟ خیلی ممنون از راهنمایی هاتون... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moh3eN ارسال شده در تیر 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2015 در انتظار راهنمایی اساتید عزیز هستیم.ممنون میشم کمک کنید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2015 سلامتنظیماتش در پیکربندی ماژولشهبرچسب ها در ستون های کناری سایت نمایش داده میشوند و قالب شما ممکنه ستون رو مخفی کرده باشه . میتونید از بخش ماژولها >> موقعیتها ماژول برچسب را به ستون مورد نظر اضافه کنیدبطور کلی طبق بررسی هایی که قبلا داشتم ، بهترین راه استفاده از برچسب اینه که شما 30 40 تا برچسب کلی برای سایت تعیین کنید و زیر محصولاتتون هم از همین برچسبها ، مواردی رو که مرتبط به اون محصول هستند بنویسید. البته لیستش رو براتون نمیاره و باید تایپ کنید هر دفعه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moh3eN ارسال شده در تیر 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2015 خیلی ممنون و متشکر از راهنمایی خوبتون دوستِ عزیز و البته عذرخواهی که در پست قبلی اسم شما رو اشتباه گفتم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .