fmmajd ارسال شده در تیر 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2015 سلامتو تنظمیات که میزنیم این فایلو تولید کنه، تو فروشگاه من این چند خطم داره: Disallow: */mails/Disallow: */modules/ و این باعث شده استایل هایی که توی ماژول ها یا تم هست لود نشه و بلاکد ریسورس تعدادش زیاد شه. اگه این دوتا رو بردارم مشکلی پیش میاد؟ در مورد این دو خط چی؟Disallow: /*?search_query= Disallow: /*&tag= نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moh3eN ارسال شده در تیر 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2015 سلام.نظر قطعی و قابل اتکا باشه بر عهده ی اساتید، اما تا جایی که بنده اطلاع دارم فایل robot یه توصیه هست به ربات های موتورای جستجو که به کدوم بخش های سایت وارد نشن و... و تاثیری توی لود شدن استایل و اینجور موارد نداره اصلا. مشکلی که فرمودید باید از جای دیگه باشه رو حساب... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در تیر 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2015 سلام.نظر قطعی و قابل اتکا باشه بر عهده ی اساتید، اما تا جایی که بنده اطلاع دارم فایل robot یه توصیه هست به ربات های موتورای جستجو که به کدوم بخش های سایت وارد نشن و... و تاثیری توی لود شدن استایل و اینجور موارد نداره اصلا. مشکلی که فرمودید باید از جای دیگه باشه رو حساب...توصیه هست ولی بیشتر وقتا اجرا میشه. برای منم دقیقا پیام میده که تو فایل روبوتس بلاک شدن ریسورسات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2015 ببخشید کجا اجرا میشن؟ و کجا پیام میگیرین که بلاک شدن؟! Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در تیر 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2015 ببخشید کجا اجرا میشن؟ و کجا پیام میگیرین که بلاک شدن؟! Sent from my Xperia using Tapatalk proاون ابزار گوگل که موبایل فرندلی بودنو تست میکنه، میگه سی و خورده ای از ریسورس ها بلاک شدن و پیش نمایش سایتو ناقص نشون میده. تو وب مستر تولز هم تو قسمت روبوتس.تکست قسمت بلاکد ریسورس ها اینا رو زده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2015 این ها مشکل نیست دوست من. کاربران عادی کاری به این مجوز ها ندارن و این فایل همونطور که از نامش پیداست برای روبوت هاست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در دی 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 آیا مورد فوق که می فرمایید برای روبوت ها است فقط توی رتبه سایت تاثیری نداره؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .