moghimi ارسال شده در تیر 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2015 با سلام به دوستانبرای اینکه در توضیح بلند محصول مجبور نباشم تصاویر رو تک تک آپلود کنم در پوشه public_html/img/tmp/cms یک فولدر درست کردم و آدرس تصویر رو در قسمت درج عکس می گذارم اما علامت سوال نشون می دهمسیر درسته ؟ پرمیژن پوشه یا تصاویر رو تغییر بدم درست می شه؟راه حل خوب چیه؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در تیر 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2015 تصاویری که تو خود مصحول استفاده کردیدو باید تگشو بذارید. زیر ادیتور، یه جا نوشته اگه میخواید عکس اضافه کنید اینجا کلیک کنید. اونجا بزنید، عکستونو انتخاب کنید، بهتون تگشو میده که بذارید تو متن. یه چیزی مثل شرتکد.ولی اگه عکسای دیگه اس، فک کنم پوشه رو بد انتخاب کردید. من امتحان کردم قبلا اون tmp رو حذف کنید. یعنی این مسیرو امتحان کنید:img/cms نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2015 ممنون از شماتوی آدرس هم باید اون پابلیک رو از آدرس حذف کرد یعنی اسم سایت / پوشه سی ام اس / آدرس عکس بشه درست می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .