sepahan ارسال شده در تیر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 با سلام به همه دوستان من هرچقدر جستجو کردم واسه ریدایرکت دیدم اکثر جاها مشکل دارن با این قضیه در ست مثل خود من من می خام ریدایرکتی انجام بدم با www و بدون www کد های مختلف را تست کردم از طریق سی پنل رفتیم به طور مثال RewriteCond %{HTTP_HOST} ^example\.com$ [OR]RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.example\.com$ RewriteRule ^(.*)$ "http\:\/\/example1\.com\/$1" [R=301,L]اما ریدایرکت بدون www با خوبی انجام میشه اما اگه سایت را با www بزنیم خطای 404 میدهلطفا اگه امکان داره راهنمایی کنید چی میشه انجام داد پ ن: من الان چند روزه فروم خارجی و ایرانی را جست و جو کردم و کد های مختلف را زدم اما مشکل همچنان هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 خود پرستاشاپ ریدایرکت میکنه و نباید مشکل داشته باشید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در تیر 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 خود پرستاشاپ ریدایرکت میکنه و نباید مشکل داشته باشید Sent from my Xperia using Tapatalk proخود پرستا؟؟؟ببینید من قبلن سایتم دو زبان بوده الان میخام انگلیسی را حذف کنم حالا تو گوگل و اکثر جاها لینک های من به صورتwww.mydomain.com/fa....هستحالا من میخام این www.mydomain.com/faبه اضافه تمام صفحات بره به بدون faحالا چه از طریق سی پنل برم و چه از طریق httaccesبدون www مشکلی نیست و انجام میشه اما با www خطای 404 میده در حالیکه همه چی ظاهرن درستهلطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .