kimato ارسال شده در تیر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 با سلام من ماژول محصولات جدید در صفحه اصلی را نصب کردم اما نمیدونم چرا بهضی از اجناس طبق عکسی که در پایین قرار دادم مرتب نیست لطفا راهنمایید کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 احتمالا تصاویرتون رو بازسازی نکردیدبه "تنظیمات -> تصاویر" مراجعه کنید و بندانگشتی ها رو مجدد بازسازی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sh_al_po ارسال شده در تیر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 احتمالا تصاویرتون رو بازسازی نکردیدبه "تنظیمات -> تصاویر" مراجعه کنید و بندانگشتی ها رو مجدد بازسازی کنید سلام منم همینمشکل رو دارم هیچ جوری هم حل نمیشه.میگن ازخود پرستاست.تو آپدیتهای بعدی درست میشه.اینطوره؟احتمالا تصاویرتون رو بازسازی نکردیدبه "تنظیمات -> تصاویر" مراجعه کنید و بندانگشتی ها رو مجدد بازسازی کنید سلام منم همین مشکل رو دارم هیچ جوری هم حل نمیشه.میگن ازخود پرستاست.تو آپدیتهای بعدی درست میشه.اینطوره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimato ارسال شده در تیر 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 متاسفانه با تنظیم بند انگشتی نیز اصلاح نشداحتمالا تصاویرتون رو بازسازی نکردیدبه "تنظیمات -> تصاویر" مراجعه کنید و بندانگشتی ها رو مجدد بازسازی کنیدنه ب سلام منم همینمشکل رو دارم هیچ جوری هم حل نمیشه.میگن ازخود پرستاست.تو آپدیتهای بعدی درست میشه.اینطوره؟احتمالا تصاویرتون رو بازسازی نکردیدبه "تنظیمات -> تصاویر" مراجعه کنید و بندانگشتی ها رو مجدد بازسازی کنید سلام منم همین مشکل رو دارم هیچ جوری هم حل نمیشه.میگن ازخود پرستاست.تو آپدیتهای بعدی درست میشه.اینطوره؟نه من بعد از آپدیت به 1.6.13 این مورد پیش اومد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sh_al_po ارسال شده در تیر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 متاسفانه با تنظیم بند انگشتی نیز اصلاح نشداحتمالا تصاویرتون رو بازسازی نکردیدبه "تنظیمات -> تصاویر" مراجعه کنید و بندانگشتی ها رو مجدد بازسازی کنیدنه ب سلام منم همینمشکل رو دارم هیچ جوری هم حل نمیشه.میگن ازخود پرستاست.تو آپدیتهای بعدی درست میشه.اینطوره؟احتمالا تصاویرتون رو بازسازی نکردیدبه "تنظیمات -> تصاویر" مراجعه کنید و بندانگشتی ها رو مجدد بازسازی کنید سلام منم همین مشکل رو دارم هیچ جوری هم حل نمیشه.میگن ازخود پرستاست.تو آپدیتهای بعدی درست میشه.اینطوره؟نه من بعد از آپدیت به 1.6.13 این مورد پیش اومد نسخه پرستاشاپ من 1.6.0.6 است.واقعا مستاصل موندم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimato ارسال شده در تیر 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 نسخه پرستاشاپ من 1.6.0.6 است.واقعا مستاصل موندممن بعد ار برگرداندن به 1.6.0.6 درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sh_al_po ارسال شده در تیر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 نسخه پرستاشاپ من 1.6.0.6 است.واقعا مستاصل موندممن بعد ار برگرداندن به 1.6.0.6 درست شد کار خاصی کردید که درست شد؟من چیکار کنم آخه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimato ارسال شده در تیر 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 کار خاصی کردید که درست شد؟من چیکار کنم آخه؟نه هنوز هم نمیدونم علتش چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 قالبتون با نسخه 1.6.0.6 بالاتر سازگار نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .