Moh3eN ارسال شده در تیر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 سلام.در آینده تو برنامه داریم که ایشالا برای فروشگاه درحال تاسیس، کمپین های تبلیغاتی راه بندازیم و خب، بهتره که این کمپین ها یه صفحه ی فرود (Landing Page) مختص خودشون رو داشته باشن... خواستم از دوستان مشورت بگیرم که بهترین راه برای ایجاد یه صفحه ی فرود اختصاصی توی پرستاشاپ چی هست ؟مثلا اگه از CMS پرستاشاپ استفاده کنیم، امکانش هست که مثلا ساید بار حذف بشه و یه صفحه ی دلخواه که طراحی شده رو کاملا از پایه کد بزنیم؟ (با HTML و CSS آشنایی دارم)یا اینکه باید یه فایل HTML مجزا از پرستاشاپ بنویسیم و آپ کنیم رو هاست و از اون بعنوان صفحه ی فرود استفاده کنیم ؟ ممنون میشم دوستان در این مورد راهنمایی کنن بنده رو.تشکر... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در تیر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 سلام.در آینده تو برنامه داریم که ایشالا برای فروشگاه درحال تاسیس، کمپین های تبلیغاتی راه بندازیم و خب، بهتره که این کمپین ها یه صفحه ی فرود (Landing Page) مختص خودشون رو داشته باشن... خواستم از دوستان مشورت بگیرم که بهترین راه برای ایجاد یه صفحه ی فرود اختصاصی توی پرستاشاپ چی هست ؟مثلا اگه از CMS پرستاشاپ استفاده کنیم، امکانش هست که مثلا ساید بار حذف بشه و یه صفحه ی دلخواه که طراحی شده رو کاملا از پایه کد بزنیم؟ (با HTML و CSS آشنایی دارم)یا اینکه باید یه فایل HTML مجزا از پرستاشاپ بنویسیم و آپ کنیم رو هاست و از اون بعنوان صفحه ی فرود استفاده کنیم ؟ ممنون میشم دوستان در این مورد راهنمایی کنن بنده رو.تشکر...به نظرم ساده ترین راه اینه که یه ساب دامین بزنید، مثلا landing.site.irتوی اون فایلای پیجو آپلود کنید. خودمم این راهو تقریبا رفتم. گرچه دوباره دارم فکر میکنم که شاید site.ir/landingگزینه بهتری باشه، به هر حال، آپلود فایل خودتون آزادی عمل به مراتب بیشتری میده، مگر این که منظورتون از لندینگ پیج چند تا متن و عکس خیلی ساده باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 پرستاشاپ به صورت مستقیم از html استفاده نمیکنه و باید با tpl آشنا باشید (موتور اسمارتی)جدای از این ها به این سادگی ها نیست که یک صفحه بزنید و اون رو لود کنید باید ماژول بنویسید براش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .