Reza.Ahmadi ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 با عرض سلام و احترام خدمت اساتید گرامی من در فروشگاهم قسمت آنلاک شبکه اپراتورهای تلفن همراه رو گذاشتم و برای اینکار برای مثال از وب سایت easyunlocker.com سرویس میگیرم.در اینجا مشتری به ریال از فروشگاه خرید میکنه و من به دلار از سایت مورد نظر.بعد کد آنلاک رو برای مشتری ارسال میکنم.آیا در پرستاشاپ این امکان وجود داره که فروشگاه رو مستقیم به این وب سایت وصل کنیم تا مشتری به طور مستقیم کد رو دریافت کنه؟چون این سایت و سایت هایی از این قبیل api ارائه میدهند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 این موارد چیزی نیست که در محیط انجمن بشه توضیح داد.لطفا درخواست بررسی بدید و راهنمای استفاده رو برای ما بفرستیدhttp://ipresta.ir/support Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .