jafar1374 ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 سلام دوستان خسته نباشیدهنگامی که محصول مجازی می ذارم تو فروشگاه با وجود اینکه سرعت دانلود خودم 250 هست اما سرعت دانلود فایل فروشگاهم 25 و اخرش 45 هستش!مشکل از کجاست؟برا اینه که هاستم اشتراکیه؟ البته وقتی رو همین هاست وردپرس داشتم سرعت دانلودش بالا بود.یا بخاطر خود پرستاشاپه؟با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2015 فکر میکنم به خاطر محدودیت های تنظیم شده روی php هست چون دانلود فایل پرستاشاپ از طریق php انجام میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در تیر 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2015 ممنون آقا دانوشراهی هست که بشه این محدودیت رو برداشت؟و اینکه لینک مستقیم بشه و قابلیت ريزوم داشته باشه. چون الان دانلود مستقیم نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در تیر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2015 ممنون آقا دانوشراهی هست که بشه این محدودیت رو برداشت؟و اینکه لینک مستقیم بشه و قابلیت ريزوم داشته باشه. چون الان دانلود مستقیم نیستفکر کنم پرستاشاپ خودش فایل ها رو رمزنگاری کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2015 بله بخاطر مسائل امنیتی امکان دانلود مستقیم که نیستبرای قابلیت ادامه دانلود هم منتظر باشید آقای میرعلایی نظر بدن من تخصصی ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2015 قابلیت ادامه به نظرم داره. چون لینک هم با این که مستقیم نیست اما با نرم افرار مدیریت دانلود میشه دانلودش کرد. لینک بر اساس زمان و موقتی است تا نشه لینک رو در جایی پخش کرد Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در تیر 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2015 قابلیت ادامه به نظرم داره. چون لینک هم با این که مستقیم نیست اما با نرم افرار مدیریت دانلود میشه دانلودش کرد.لینک بر اساس زمان و موقتی است تا نشه لینک رو در جایی پخش کرد Sent from my Xperia using Tapatalk proبا دانلود منيجر دانلود میکنم و قابلیت رزوم نداره حالا با توجه ب فرمایش شما این کار خوبیه هرچند ک میتونه قابلیت رزوم یا توقف و ادامه دانلود داشته باشه اما مثلا ب مدت 24 ساعت. ولی خب مهمتر سرعت دانلوده چون احتمالش هست ی فایل صد مگابايتي بخواد دانلود بشه با سرعت پایین خیلی سخته. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در تیر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2015 قابلیت ادامه به نظرم داره. چون لینک هم با این که مستقیم نیست اما با نرم افرار مدیریت دانلود میشه دانلودش کرد.لینک بر اساس زمان و موقتی است تا نشه لینک رو در جایی پخش کرد Sent from my Xperia using Tapatalk proبا دانلود منيجر دانلود میکنم و قابلیت رزوم نداره حالا با توجه ب فرمایش شما این کار خوبیه هرچند ک میتونه قابلیت رزوم یا توقف و ادامه دانلود داشته باشه اما مثلا ب مدت 24 ساعت. ولی خب مهمتر سرعت دانلوده چون احتمالش هست ی فایل صد مگابايتي بخواد دانلود بشه با سرعت پایین خیلی سخته.به جای اینکه یک فایل صد مگابایتی توی هاست خودتون بریزین از سیت های آپلود فایل استفاده کنین که قابلیت پسورد گزاری داشته باشه و پسوردش رو بفروشین فکر کنم بهتر باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در تیر 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2015 قابلیت ادامه به نظرم داره. چون لینک هم با این که مستقیم نیست اما با نرم افرار مدیریت دانلود میشه دانلودش کرد.لینک بر اساس زمان و موقتی است تا نشه لینک رو در جایی پخش کرد Sent from my Xperia using Tapatalk proبا دانلود منيجر دانلود میکنم و قابلیت رزوم نداره حالا با توجه ب فرمایش شما این کار خوبیه هرچند ک میتونه قابلیت رزوم یا توقف و ادامه دانلود داشته باشه اما مثلا ب مدت 24 ساعت. ولی خب مهمتر سرعت دانلوده چون احتمالش هست ی فایل صد مگابايتي بخواد دانلود بشه با سرعت پایین خیلی سخته.به جای اینکه یک فایل صد مگابایتی توی هاست خودتون بریزین از سیت های آپلود فایل استفاده کنین که قابلیت پسورد گزاری داشته باشه و پسوردش رو بفروشین فکر کنم بهتر باشهفکر خوبیه اما ممکنه لینک فایلها رو با پسوردش ب اشتراک بذارن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در تیر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2015 می تونید توی قسمت دانلود پسوردی که میزارینتعداد دانلود رو محدود کنید و پسورد فایل چند وقت یکبار رو عوض کنید مثلا توی یه فایل اکسس یا اکسل قرار بدین که خودتون از پسوردها خبر داشته باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در تیر 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2015 می تونید توی قسمت دانلود پسوردی که میزارینتعداد دانلود رو محدود کنید و پسورد فایل چند وقت یکبار رو عوض کنید مثلا توی یه فایل اکسس یا اکسل قرار بدین که خودتون از پسوردها خبر داشته باشیدمی تونید کمی در موردش توضیح بفرمایید، تصور من این بود که فایل رو زیپ کنم و هنگام زیپ یه رمز بهش بدم و تو یه جای دیگه آپلود کنم. و اگه بخوام هر گاهی رمزشو عوض کنم باید دوباره با ی رمز دیگه زیپ و آپلود کنم. که وقت گیره حالا اگه روش شما چیزی جز اینه لطف کنید راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در تیر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2015 می تونید توی قسمت دانلود پسوردی که میزارینتعداد دانلود رو محدود کنید و پسورد فایل چند وقت یکبار رو عوض کنید مثلا توی یه فایل اکسس یا اکسل قرار بدین که خودتون از پسوردها خبر داشته باشیدمی تونید کمی در موردش توضیح بفرمایید، تصور من این بود که فایل رو زیپ کنم و هنگام زیپ یه رمز بهش بدم و تو یه جای دیگه آپلود کنم. و اگه بخوام هر گاهی رمزشو عوض کنم باید دوباره با ی رمز دیگه زیپ و آپلود کنم. که وقت گیره حالا اگه روش شما چیزی جز اینه لطف کنید راهنمایی کنید.فایل رو یکبار آپلود می کنید مثلا من از faza 98 گرفتم توی سایتی که فایل رو آپلود کردم انتخابش که می کنید مانند عکس زیر از منوی بالا در مدیریت میتونید رمز براش بزارید و فقط یکبار نیاز به آپلود دارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .