omid.in ارسال شده در تیر 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2015 با سلام دوستان بنده فروشگاهی دارم که بیش از نهصد محصول داره و حالا سایت دیگه ای زدم که تمام محصولاتش با فروشگاه اولم یکسانه ، الان چطور میتونم تمام محصولات و شاخه ها و ماژول های فروشگاه اول را در دومی کپی کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2015 بک آپ از هاست سایت اول بگیرین و توی دومی قرار بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid.in ارسال شده در تیر 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2015 بک آپ از هاست سایت اول بگیرین و توی دومی قرار بدینیعنی حتی لازم نیست دیتابیس بسازم و پرستاشاپ را نصب کنم؟ هاست اول را کامل بریزم تو دومی کفایت میکنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2015 بله فقط بعد از انتقال باید وارد مدیریت جدید بشید و از بخش "تنظیمات -> سئو و URLها" آدرس سایت جدید رو وارد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .