amirrzd ارسال شده در مرداد 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2015 وقتی که یک محصول به سبد خرید اضافه میکنم و پرداخت نهایی رو میزنم، به قسمت "خلاصه" بخش "سفارش" میریم. حالا مشکل اینه که اینجا اگه روی + یا - در قسمت تعداد محصول کلیک کنیم (به عبارتی تعداد محصول رو کم/زیاد کنیم) قیمت کل آپدیت میشه اما "جمع هزینه حمل" آپدیت نمیشه. توضیح بیشتر:من برای خریدهای بالای 150 هزار تومان حمل رایگان رو فعال کردم. پس وقتی تعداد رو کم/زیاد می کنیم باید "جمع هزینه حمل" هم تغییر کنه. (چون با زیاد کردن تعداد محصول قیمت بالای 150 هزار تومن میره!) نکته اینه که وقتی ماوس رو روی سبد خرید (بالا چپ) می برم هزینه حمل آپدیت شده، حتی وقتی تو بخش "سفارش" به مرحله بعدی (3.آدرس) میرم و دوباره برمیگردم "جمع هزینه حمل" آپدیت شده؛ ولی خب به صورت لایو آپدیت نمیشه همون موقع که دکمه + یا - رو میزنم. ولی قیمت کل رو درست نمایش میده! چطور این مشکل برطرف میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در مرداد 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2015 هزار ماشاالله چقدر فروم فعالیه. هیچ کس حال نداره یه جواب بده. ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 آدرس سایتتون؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در مرداد 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 آدرس سایتتون؟من دارم روی لوکال تست میکنم. شما تا به حال به این مشکل برنخوردید؟ تست کردید همچین مسئله ای رو؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 دوست عزیز بعضی از مشکلات به دلایل نامشخص پیش میاد و اون مشکلات ممکن است روی هاست اصلا پیش نیان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 از ماژول ها، ماژول براورد ارسال و حمل یا اسمی شبیه این رو پیدا کنیننصب کنین و وارد پیکر بندی بشین، دوتا گزینه داره، خودکار با تغییر هر رشته رو انتخاب و دخیره کنینوقتی تاپیک بی پاسخ می مونه یا سوالتون تکراری بوده که سرچ کنین به جواب می رسین یا زیاد عجله نکنین تا دوستان بیان و پاسخ رو بدنموفق باشید واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در مرداد 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 از ماژول ها، ماژول براورد ارسال و حمل یا اسمی شبیه این رو پیدا کنیننصب کنین و وارد پیکر بندی بشین، دوتا گزینه داره، خودکار با تغییر هر رشته رو انتخاب و دخیره کنینوقتی تاپیک بی پاسخ می مونه یا سوالتون تکراری بوده که سرچ کنین به جواب می رسین یا زیاد عجله نکنین تا دوستان بیان و پاسخ رو بدنموفق باشیدماژول «برآورد ارسال و حمل» رو نصب کردم. ولی دقیقاً برعکس چیزی که شما گفتید راه حل مشکل بود! هر چند منطقاً باید راه حل شما کار میکرد!در واقع من الان «چگونه لیست حامل ها بازسازی شود ؟» رو روی «هنگامیکه مشتری بر روی دکمه "برآورد هزینه حمل" کلیک میکند» گذاشتم و درست کار میکنه!روی اون یکی حالت مشکل رفع نمیشه. به هر حال ممنون از راهنماییت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 این گزینه که شما ست کردین با کلیک مشتری به صورت دستی هزینه حمل رو حساب می کنه!باز دوستان بیان و بگن که راه حل همون بود که ارائه شد خیال ما هم آسوده بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در مرداد 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2015 این گزینه که شما ست کردین با کلیک مشتری به صورت دستی هزینه حمل رو حساب می کنه!باز دوستان بیان و بگن که راه حل همون بود که ارائه شد خیال ما هم آسوده بشهحرف شما درسته باید اونجوری کار کنه ولی کاملا برعکس داره کار میکنه. ممکنه مشکل تو ترجمه باشه و جابجا ست شدند. یا اینکه سورس من مشکل داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 چرا "جمع هزینه حمل (بدون مالیات) ارسال رایگان!" رو وقتی محصولی رو به سبد خرید اضافه می کنم نشان میده ولی وقتی قسمت پرداخت هزینه ارسال درست هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 سلامسوالتون مبهمه من که متوجه مشکل نشدم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 وقتی یک کالایی رو به سبد خرید اضافه می کنیم "جمع هزینه حمل (بدون مالیات) ارسال رایگان!" رو نشان میده درست که اون شخص آدرس رو هنوز وارد نکرده چطور کاری کنیم که این پیغام رو نشون نده یا یک هزینه رو نسون بده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 میتونید با css مخفیش کنید یا قالب رو دستکاری کنید (البته اگر قالبتون عمومی نیست) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
talari ارسال شده در خرداد 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2017 وقتی یک کالایی رو به سبد خرید اضافه می کنیم "جمع هزینه حمل (بدون مالیات) ارسال رایگان!" رو نشان میده درست که اون شخص آدرس رو هنوز وارد نکرده چطور کاری کنیم که این پیغام رو نشون نده یا یک هزینه رو نسون بده؟ من همین مشکل رو با قالب سهند دارم لطفا راهنمایی کنید حا بشه توی عکس هم هست نمیخوام رایگان بزنه چون مشتری تازه وارد سایت شده روی خرید که میزنه باید بره ثبت نام کنه سفارش بده اما این همون اول میزنه رایگانکه اشتباه چطوری درستش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .