hamid_shahrsaz ارسال شده در مرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2015 سلام دوستاناگه خدا بخواد قصد دارم فروشگاه خودم رو باموضوع صنایع دستی راه اندازی کنمبرای این کار پرستا رو نصب کردم اما راستش منوش رو دیدم هنگ کردم :دیخواستم از آموزش سایت استفاده کنم دیدم ورژنش فرق داره با 1.6 و کمی گیج شدمکسی از دوستان آموزش خوبی سراغ نداره؟و دیگه اینکه به نظر شما از چه قالبی برای چنین فروشگاهی استفاده کنم؟ قالب رایگان یا بخرم؟ چی پیشنهاد میدین؟چه پلاگین هایی لازمه برای این کار؟و اینکه اگه نکته ای چیزی هستممنون میشم راهنمایی بفرمایید تا بتونم استارت رو با بهترین حالت ممکن بزنمتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2015 توی فروشگاه سازها پرستا بهترین هستآموزش ها یکی هست و هیچ تفاوتی ندارهقالب تهیه کنین بهتره، چوون صنایع دستی جز صنف هایی هست که کمتر روش کار شده و طبیعتا باید شما هم با ظاهری خاص شروع کنینپلاگین برای جوملا و وردپرس و... هست، پرستا ماژول داره که همون پیش فرض هایی که داره کفایت می کنهقالب ها رو هم از بازارچه نگاه کنین ، دمو هم داره، انتخاب قالب هم به سلیقه خود شماست! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid_shahrsaz ارسال شده در مرداد 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2015 توی فروشگاه سازها پرستا بهترین هستآموزش ها یکی هست و هیچ تفاوتی ندارهقالب تهیه کنین بهتره، چوون صنایع دستی جز صنف هایی هست که کمتر روش کار شده و طبیعتا باید شما هم با ظاهری خاص شروع کنینپلاگین برای جوملا و وردپرس و... هست، پرستا ماژول داره که همون پیش فرض هایی که داره کفایت می کنهقالب ها رو هم از بازارچه نگاه کنین ، دمو هم داره، انتخاب قالب هم به سلیقه خود شماست! ممنون از شما بابت پاسخراستش محیطش کمی گیج گننده هست قبلا با وردپرس کار کردم اصلا اینطوری نبوده اما پرستا ماشالا به نظر سخت میادراستش خودمم دنبال تهیه قالب هستم اما دیدم اکثر قالب ها برای صنف دیجیتال هستن به نظرم یا شاید هم دموها اینطوری به نظر میرسهیعنی ماژول بیشتری نیاز نیست؟ همینایی که داره مفایت میکنه؟برای بحث سئو و ... چیزی نیاز نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2015 محیط گیج کننده نیست استاندارد هست. کم کم عادت میکنید نگران نباشیدبرای شروع هم مآژول های پیش فرض تقریبا کفایت میکنه براتون و بهترین کار برای سئو وارد کردن اصولی توضیحات، فیلدهای سئوی محصولات و ... هست و نیاز به ماژول خاص و ... ندارید مگر این که احساس نیاز کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .