gafury ارسال شده در مرداد 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2015 درود.prestashop یعنی نسخه 1.6.0.6 رو دانلود کردم.اما در بخش مدیریت فقط منو ها به صورت فارسی نمایش داده میشن.بخش های دیگه اینطور نیست . مثلا وقتی میخوام محصولی رو اضافه کنم همه ی قسمت ها زبان اصلیه ؟؟ باید چیکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مرداد 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2015 درود.اخرین نسخه prestashop یعنی نسخه 1.6.0.6 رو دانلود کردم.اما در بخش مدیریت فقط منو ها به صورت فارسی نمایش داده میشن.بخش های دیگه اینطور نیست . مثلا وقتی میخوام محصولی رو اضافه کنم همه ی قسمت ها زبان اصلیه ؟؟ باید چیکار کنم ؟مهندس اخرین نسخه که 1.6.0.14 فکر کنم هستش برای فارسی شدن توی قسمت بومی سازی برید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gafury ارسال شده در مرداد 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2015 درود.prestashop یعنی نسخه 1.6.0.6 رو دانلود کردم.اما در بخش مدیریت فقط منو ها به صورت فارسی نمایش داده میشن.بخش های دیگه اینطور نیست . مثلا وقتی میخوام محصولی رو اضافه کنم همه ی قسمت ها زبان اصلیه ؟؟ باید چیکار کنم ؟مهندس اخرین نسخه که 1.6.0.14 فکر کنم هستش برای فارسی شدن توی قسمت بومی سازی بریدتوی بومی سازی -> زبان یه زبان فارسی وجود داره دیگه باید چیکار کنم مگه ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مرداد 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2015 درود.prestashop یعنی نسخه 1.6.0.6 رو دانلود کردم.اما در بخش مدیریت فقط منو ها به صورت فارسی نمایش داده میشن.بخش های دیگه اینطور نیست . مثلا وقتی میخوام محصولی رو اضافه کنم همه ی قسمت ها زبان اصلیه ؟؟ باید چیکار کنم ؟مهندس اخرین نسخه که 1.6.0.14 فکر کنم هستش برای فارسی شدن توی قسمت بومی سازی بریدتوی بومی سازی -> زبان یه زبان فارسی وجود داره دیگه باید چیکار کنم مگه ؟؟توی بخش ترجمه و توی بخش افزودن زبان فارسی یا persian رو پیدا کنید و به روز رسانی رو بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .