kamelot78 ارسال شده در مرداد 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2015 با سلام من تازه با پرستا اشنا شدم و اونو روی لوکال نصب کردم حالا چجوری میتونم ادرس سایت که لوکال هاست است را تغییر بدم؟؟؟؟باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مرداد 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2015 با سلام من تازه با پرستا اشنا شدم و اونو روی لوکال نصب کردم حالا چجوری میتونم ادرس سایت که لوکال هاست است را تغییر بدم؟؟؟؟باتشکرمهندس ادرس لوکال که قابل تغییر نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kamelot78 ارسال شده در مرداد 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2015 پس اگ مثلا یکی بخواد از سایت دیدن کنه باید اون ادرس رو وارد کنه؟؟؟ینی قابل تغییر نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مرداد 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2015 لوکال که مهم نیستولی می تونین اسم پوشه htdoc رو تغییر بدین، تا اسم سایت هم تغییر کنه!توضیح ام رو اصلاح کنم:اگر پوشه ای که داخلش پرستا رو ریختین اسمش site هست، تغییر نام بدین به shop آدرس مرورگر شما به شاپ تغییر می کنه، همین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2015 شما با مفاهیم هاست و دامین آشنایی دارید؟اگر میدونید این ها چی هستند که باید بگم بدون هاست و دامنه سایت راه اندازی نمیشه و لوکال فقط برای تست خودتان کاربرد دارد Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kamelot78 ارسال شده در مرداد 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2015 با سلام بله آشنایی دارم اما نمیدونستم که نمیشه برای لوکال دامین گرفتمرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .