blogerman ارسال شده در مرداد 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2015 باسلاممن میخواستم قسمت های فارسی ماژول وفا داری رو تغییر بدم مثلا متن فارسی با خرید این محصول شما می توانید تا 4 امتیاز وفاداری کسب کنید ، که در خرید های بعدی میتوانید تخفیف دریافت کنید . در بخش توضیحات محصول رو میخواستم عوض کنم عکسم ضمیمه کردم ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
matin ارسال شده در مرداد 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2015 از منوی بومی سازی بخش ترجمه هاترجمه های ماژول رو اصلاح کنید در صفحه باز شده ماژول وفاداری رو پیدا کنید و ترجمه هاش رو ویرایش کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
blogerman ارسال شده در مرداد 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2015 ممنونم از راهنمایی شمای سوال دیگه خدمت شما داشتمکه من تو قسمت شاخه بندی میخوام عکس قرار بدم ممنون میشم راهنماییم کنید و سوال دیگه ک خدمت تون داشتم میخواستم ک تو صفحه اصلی قالب نایس دو ستون هم زمان داشته باشم یعنی یکی در راست یکی در چپ ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مرداد 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2015 ممنونم از راهنمایی شمای سوال دیگه خدمت شما داشتمکه من تو قسمت شاخه بندی میخوام عکس قرار بدم ممنون میشم راهنماییم کنید و سوال دیگه ک خدمت تون داشتم میخواستم ک تو صفحه اصلی قالب نایس دو ستون هم زمان داشته باشم یعنی یکی در راست یکی در چپ ممنون میشم راهنماییم کنیدبرای درج عکس در هر شاخه ای .روی اون شاخه کلیک کنید و عکس رو اونجا براش بزارین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
blogerman ارسال شده در مرداد 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2015 ممنونم از راهنمایی شمای سوال دیگه خدمت شما داشتمکه من تو قسمت شاخه بندی میخوام عکس قرار بدم ممنون میشم راهنماییم کنید و سوال دیگه ک خدمت تون داشتم میخواستم ک تو صفحه اصلی قالب نایس دو ستون هم زمان داشته باشم یعنی یکی در راست یکی در چپ ممنون میشم راهنماییم کنیدبرای درج عکس در هر شاخه ای .روی اون شاخه کلیک کنید و عکس رو اونجا براش بزارینمنظور من مثل این شاخه بندی ست ممنون درستش کردماز منوی بومی سازی بخش ترجمه هاترجمه های ماژول رو اصلاح کنید در صفحه باز شده ماژول وفاداری رو پیدا کنید و ترجمه هاش رو ویرایش کنید. ببخشید من رفتم اون قسمت اما متنی ک میخواستم نبود همون متنی ک بالا با عکس براتون ضمیمه کردمممنون میشم من رو راهنماییی کنیدمنظروم ماژول وفاداری هست ک عکس رو ضمیمه کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مرداد 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2015 ممنونم از راهنمایی شمای سوال دیگه خدمت شما داشتمکه من تو قسمت شاخه بندی میخوام عکس قرار بدم ممنون میشم راهنماییم کنید و سوال دیگه ک خدمت تون داشتم میخواستم ک تو صفحه اصلی قالب نایس دو ستون هم زمان داشته باشم یعنی یکی در راست یکی در چپ ممنون میشم راهنماییم کنیدبرای درج عکس در هر شاخه ای .روی اون شاخه کلیک کنید و عکس رو اونجا براش بزارینمنظور من مثل این شاخه بندی ست ممنون درستش کردماز منوی بومی سازی بخش ترجمه هاترجمه های ماژول رو اصلاح کنید در صفحه باز شده ماژول وفاداری رو پیدا کنید و ترجمه هاش رو ویرایش کنید. ببخشید من رفتم اون قسمت اما متنی ک میخواستم نبود همون متنی ک بالا با عکس براتون ضمیمه کردمممنون میشم من رو راهنماییی کنیدمنظروم ماژول وفاداری هست ک عکس رو ضمیمه کردماگر اشتباه نکنم بخواهید مثل این عکس باشه باید روی شاخه لوازم دیجیتال کلیک کنید و عکس تون رو توی تصاویر بندانگشتی اون شاخه بزارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2015 دوستان لطفا متن های تو درتو رو نقل قول نکنید چون مشخص نیست چی به چیه و کی چی گفته .تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 دوستان لطفا متن های تو درتو رو نقل قول نکنید چون مشخص نیست چی به چیه و کی چی گفته .تشکرباشه. به این نکته حتما توجه می کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
blogerman ارسال شده در مرداد 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2015 حق با شما خودمم قاطی کردمخب بریم سراغ اصل مطلب دوستان گرامی ممن از کجا این متن رو عوض کنماخل اون بومی سازی و ترجمه ها پیداش نکردم داخل فایل ماژول ترنسلیشن هم نبود حالا باید از کجا پیدا کنم ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
blogerman ارسال شده در مرداد 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2015 دوستان کسی لطف میکنه به من کمک کنه ک چطوری اون متن رو پاک کننم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
blogerman ارسال شده در مرداد 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2015 دوستان من اون متن رو از کجا میتونم تغییر بدم داخل پوشه ترنسلیشن نبود داخل اون بومی سازی هم پیدا نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2015 بومی سازی / ترجمه هادر این صفحه کادر اول را ترجمه ماژول ها تنظیم کنید کادر دوم را قالب نایس شاپ .زبان را فارسیو دکمه اصلاح را بزنید .بالای صفحه روی بستن تمامی مجموعه ها کلیک کنید . حالا باز هم کلیک کنید تا همه چیز باز بشه .از جستجوی مرورگر استفاده کنید و متن مورد نظر خود را پیدا نمایید ( کل جمله رو جستجو نکنید ، فقط یکی دو کلمه )موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
blogerman ارسال شده در مرداد 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2015 به این میگم راهنمایی دقیق خیلی آقای داداش دقیقا پیداش کردم یه عالمه سپاسخب حالا داداش یه سوال دیگه من چطوری اندازه این امتیاز رو زیاد کنم یعنی به اصطلاح فونتش رو بزرگتر کنمبه این میگن ی راهنمایی دقیقممنونمخب داداش من چطوری این عدد رو فونتش رو بزرگ کنمفقط اون امتیاز ک عددی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2015 به این میگم راهنمایی دقیق خیلی آقای داداش دقیقا پیداش کردم یه عالمه سپاسخب حالا داداش یه سوال دیگه من چطوری اندازه این امتیاز رو زیاد کنم یعنی به اصطلاح فونتش رو بزرگتر کنمبه این میگن ی راهنمایی دقیقممنونمخب داداش من چطوری این عدد رو فونتش رو بزرگ کنمفقط اون امتیاز ک عددی هستاین دیگه وارد مسئله استایل و کدنویسی و .. میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
blogerman ارسال شده در مرداد 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2015 میدونم اسم اون فایل رو بی زحمت بفرمایید من ویرایشش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
blogerman ارسال شده در مرداد 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2015 ممنونم از راهنمایی تون لطفا بفرمایید که من چطوری میتونم اندازه اون امتیاز رو بزرگ تر کنم یعنی داخل کدوم فایل برم ک بتونم سایزش رو بالا ببرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
blogerman ارسال شده در مرداد 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2015 ببخشید دوست گرامی من چطوری اندازه اون متن رو بزرگ کنماز کدوم فایله ماژوله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
blogerman ارسال شده در مرداد 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2015 دوستان چرا کسی جواب منو نمیده لطفا منو راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moh3eN ارسال شده در مرداد 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2015 سلام.دوستان چرا کسی جواب منو نمیده لطفا منو راهنمایی کنیددوست عزیز آدرس سایتتون رو بدید که بگم کجا، چی بنویسید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
blogerman ارسال شده در مرداد 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2015 دوست گرامی داخل این عکس مشخه نوشته ب ازای خرید این کالا فلان امتیاز دریافت نمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moh3eN ارسال شده در مرداد 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2015 عزیز جان من (یا هر کس دیگه ای که این قالب رو نداشته باشه) نمیدونه که از چه ID و Classـی توی اون قالب استفاده شده که بخواد آدرس دهی دقیقی برای ادیت استایل داشته باشه.با داشتن آدرس سایت، با استفاده از ابزارهاش میشه راحت مواردی که گفتم رو پیدا کرد و درست آدرس دهی کرد.(اگر داشتن همون ماژول کافی هست و آیدی و کلاس یکسانی تو همه تم ها استفاده میشه هم که سایر دوستان راهنمایی کنن. من این ماژول رو نصب ندارم) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
blogerman ارسال شده در مرداد 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2015 ممنونم از راهنمایی تون http://www.gtopkala.com/dourbine-akasi/982--3100-18-55.htmlخدمت شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moh3eN ارسال شده در مرداد 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2015 سلام.من پنل ادمین قالب شما رو ندیدم. اگر بخشی برای وارد کردن استایل سفارشی داره قالبتون که کد زیر رو توی اون بخش وارد کنید.اگر هم همچین چیزی رو نداره و یا اطلاعی ندارید، فایل global.cssـتون رو باز کنید و کد زیر رو انتهای فایل و بعد از هر چیزی که در حال حاضر توی اون فایل هست قرار بدید و ذخیره کنید و تمام... .primary_block #loyalty #loyalty_points { font-size: 20px !important; } سایز فعلی اون متن در قالب شما ۱۵ پیکسل هست که من تغییرش دادم به ۲۰. اگر کوچیک تر یا بزرگ تر مدنظرتون بود هم که به تناسب همون عدد رو تغییر بدین. موفق باشید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
blogerman ارسال شده در مرداد 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2015 به این میگن راهنمایی دقیق ممنونم از راهنماییی زیباتونحل شد مشکلم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrd6140 ارسال شده در مرداد 11، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2018 سلام من نصب کردم عالی هستش فقط موردی که هست بعد از اینکه به فاکتور تبدیل می شه اعتبارش می شه یک سال جایی داخل برنامه هست که بتونم کمتر یا زیادترش کنم ؟ و مورد دیگه که از همه مهمتر هستش وقتی که تبدیل به کوپن تخفیف می شه و داخل سبد خرید می خوام استفاده کنم ارور می ده : 1 خطا وجود دارد 1. این کوپن هنوز فعال نشده است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .