amirjani ارسال شده در مرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 سلامنمیدونم جای درستی سوالم رو مطرح میکنم یا نهاگه من تعدادی کالا توی لیست محصولاتم اضافه کرده باشم و حالا بخوام یه روش ارسال (حمل) به روشهای موجودم اضافه کنم چطور میتونم این روش رو روی کالاهایی که قبلا وارد کرده بودم اعمال کنم؟تا جایی که میدونم زمانی که دارین یه محصول رو توی کاتالوگ وارد میکنید روشهای ارسالش رو هم همون موقع انتخاب میکنیداما برای بعدش چیکار باید کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 شما برای تعریف محصول هیچ وقت حامل هایی که دارین رو انتخاب نکنین، با این کار، خود حامل ها به صورت پیش فرض موقع خرید محصول به مشتری نمایش داده می شه، طبق اون وزن و ... که برای حامل و محصول تعریف شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .