rain ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 سلام زیر هیدر سایت من نوشته های بی معنی وجود داره با عوض کردن قالب هم درست نشد لطفا زود رسیدگی کنینآدرس سایت: www.homepsp.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 دوست عزیز لطفا از کلمات مناسب برای پست استفاده کنید . در این انجمن هر کسی جواب شما رو میده یا به دیگری کمکی میکنه فقط از روی لطف و دوستی هستش نه از روی وظیفه . زیر هدر شما هم هیچ چیز بی معنی دیده نمیشه . منظور خودتون رو کامل و با عکس نشون بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 اگه منظورتون اون Lorem Ipsum Dollar ... هست که قبلا در انجمن توضیح داده شده و کافی بود یک جستجوی کوچیک انجام بدید! این نوشته ها مربوط به ماژول "ویرایشگر متن صفحه اصلی" هستش که از قسمت ماژول ها -> بخش کاربری -> ماژول "ویرایشگر متن صفحه اصلی" -> پیکربندی میتونید اون متن رو عوض کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rain ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 ممنون از راهنماییمن کلمه نامناسبی تو پستی که زدم نمیبینم...کسه وطیفه ای نداره , من هم گفتم لطفا زود رسیدگی کنین چون عجله داشتمکسی هم مجبور به جواب دادن نبوداگه مید سایت با پست من مشکلی داره پاکش کنه در ضمن جست و جو کردم اما چیزی پیدا نشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 من در پست سوم توضیح دادم که چیکار کنید دیگه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rain ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 ممنون شما هم موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .