lv11 ارسال شده در مرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2015 سلام محصولات من کتاب هستند که سطوح مختلف دارند به طور مثالکتاب پرستاسطح 1سطح 2سطح 3 برای اینکه فروشگاه شلوغ نشه میخوام اینا تو صفحه ی اصلی نباشند و فقط تو بخش توضیحات محصول ( کتاب پرستا ) مشتری بتونه سطح مورد نظز خودشو خریداری کنه . ( لازمه که بگم از لحاظ قیمت کتاب ها متفاوت هستند منظور هر سطح قیمت خاص خودشو داره )به طور مثال لینک زیر http://www.pearson.ch/LanguageTeaching/GeneralEnglish/Adult/1449/9781408219324/Speakout.aspxکتاب Speakout که داخلش کاربر میتونه سطح مورد نظر خودشو سفارش بده لطفا اگه راهی یا ماژول خاصی داره راهنمایی کنید با تشکر از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2015 موقع تعریف محصول از ترکیب ها استفاده کنینیعنی کتاب پرستاترکیب اول: سطح 1 ، که تاثیر بر قیمت می شه قیمت اون سطحهمین طور سطح های دیگه ای که دارین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lv11 ارسال شده در مرداد 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2015 ضمن تشکر از شما دوست عزیز لطف می کنید بیشتر توضیح بدید در اصل این بخش کتاب پرستا سطح 1 سطح 2 سطح 3سه کتاب هستش و نباید کتاب پرستا قابل سفارش باشه باید سطوح انتخاب بشه یعنی یکی از سطوح خریداری بشه ضمنا بعضی از کتاب ها فیلم و سی دی و ... دارند که به صورت لوازم جانبی با قیمت خاص خودشون فروخته میشه در صورتی که برای این قسمت هم راه حلی هست ممنون میشم راهنمایی کنید سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2015 متوجه منظورتون شدماگر با ترکیب ها کار کنین دقیقا همون چیزی که می خواین رو در می یارینتوضیح بیشتر اینکه وقتی از ترکیب برای محصول استفاده می کنین، باید یک ترکیب رو به صورت پیش فرض انتخاب کنین مثلا کتاب پرستا سرح 1، می شه پیش فرض که مبلغش هم همون مبلغ سطح 1 هست، ترکیب های دیگه ای که می سازین به صورت منو زیر قیمت می یاد که مشتری سطح 2 رو انتخاب می کنه قیمت سطح 2 نمایش داده می شه و.... ولی توی اسم محصول تاثیر نداره و همون کتاب پرستا رو نشون می دهفقط موقع ترکیب ساختن دقت به تاثیر قیمت روی ترکیب داشته باشین که سطح 1 با سطح 2 رو هم قیمت نکنین برای سی دی و... هم می تونین اگر قیمت جداگانه داره سی دی ها از ترکیب استفاده کنین اگر نداره از همون قسمت که گفتین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lv11 ارسال شده در مرداد 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2015 ممکنه قالب با ترکیب ها ساز گار نباشه ؟ من از الکترومارکت استفاده می کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2015 قالب مشکلی با ترکیب نداره اگر هم مشکلی داشت باید توی تاپیک قالب مطرح کنینموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lv11 ارسال شده در مرداد 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2015 من وقتی دو تا ترکیب اضافه کردم با تاثیر بر قیمت , ترکیب دوم هیچ تاثیری روی قیمت نمیذاره به طور مثالترکیب اولنوع مبتدی حرفه ای پیشرفته که هرکدام قیمت خودشون رو دارن و درست کار می کنند ترکیب دومملزومات سی دی فایل صوتی بسته ی آموزشی که هر کدوم قیمت خودشون رو داره و لی تاثیری رو قیمت نمیذاره و هیچ اتفاقی نمیفته ! آیا دو ترکیب نمیشه استفاده کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2015 سلامچرا دوست عزیز، میتونید چندین ترکیب رو با هم استفاده کنید.مجددا تست کنید و برای راهنمایی محصولات پیشفرض پرستاشاپ رو بررسی کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .