arnaak ارسال شده در مرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2015 سلام خدمت دوستان من برای محصولاتم برچسب تعریف کردم و مازول برچسب هم فعاله . ولی برچسب ها توی سایت نمایش داده نمیشن !همچنین من چجوری میتونم برای هر محصول کلمات کلیدی (keyword) تعریف کنم؟ برای شاخه ها میشه اینکار کرد ولی وقتی محصول رو باز میکنی و سورس رو برسی میکنی هیچ تگ meta keyword وجود نداره ! من برای ساخه اصلی "خانه" کلمات کلیدی تعریف میکنم امام فقط یک تعداد حروف خاصی قبول میکنه . آیا راهی هست که این محدودیت رو بردارم تا بیشتر تعریف کنم؟ و سوال آخر اینکه من url آشنا رو فعال کردم و لینک رو دست میکنم اما به این صورت نشون میده :http://www.arnaak.ir/-/8-%DA%A9%DB%8C%D9%81-%DA%86%D8%B1%D9%85-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%85%D8%AF%D9%84-%D8%A2%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%A8.html چجوری اون /-/ رو بعد از نام سایت تغییر بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arnaak ارسال شده در مرداد 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2015 دوستان کسی نظری نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مرداد 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2015 آدرس سایت رو بدیناون /-/ احتمالا مربوط به شاخه ای هست که محصول داخلشه و یو ار ال اون شاخه خالی هست و پیش فرض یو ار ال خالی - هستماژول برچسب هم توی صفحه محصول یا سرچ به صورت پیش فرض فعال هست که می تونین تغییر بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arnaak ارسال شده در مرداد 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2015 http://arnaak.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2015 سلامدر بخش سئو و url، احتمالا لینک بومی (محلی) خاموشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arnaak ارسال شده در مرداد 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2015 اون هم فعاله ! مشکل کلمات کلیدی برای صفحه اول رو رفع کردم فقط این موارد رو مشکل دارم: 1- برداشتن محدویدت کلمات کلیدی برای زبان فارسی (ارور میده keyword برای persian طولانی است)2- حذف /-/ از لینک3- نمایش تگ های تعریف شده در مطلب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arnaak ارسال شده در مرداد 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2015 ای بابا کسی پاسخگو نیست ! فقط توی همین کمک کنید :چجوری برچسب ها رو توی توضیحات محصول نشون بده؟ پرستا 1.6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2015 نمایش برچسب ها در صفحه محصول نیاز به ماژول داره. سایت پرستا استور مراجعه کنید ماژولش موجوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .