niyahel ارسال شده در مرداد 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2015 سلام . میشه ماژولی رو معرفی کنید برای ساخت بلاگ .الان جناب مقدم از این سایت....اینجا کلیک کنید .... خب این ماژول رو به بنده هم دادند . خب راستچین کردیم. درست کردیم فارسی هم کردمش . ولی بعد پاکش کردماصلا تو گوگل مطالبش ایندکس نمیشه . میشه شما یه ماژولی معرفی کنید برای قرار دادن مطلب داخل فروشگاه ... مازولش حالت نمادین نداشته باشه . یعنی مطالب ایندکس بشه تو گوگل و هم اینکه آرشیو و دسته بندی موضوعی هم داشته باشه . با تشکر از مدیران محترم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در مرداد 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2015 سلام دوست عزیز فعلا یه دونه مازول بلاگ من تو سایت پرستا استور دیدم که نسخه تجاری هستش ولی متاسفانه قیمتش یه خورده بالاست امکاناتش هم خوبه چون میتونی یه مدیریت وردپرس در کنار سایتت داشته باشی و مطالب اون رو تو پرستا و سایتت بزاری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در مرداد 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2015 دوستان دیگه کسی ماژولی نمیشناسه این فروشگاه از دوستان و همکاران اینجا ببنید در پایین سایتشون مطلب میزارن که تو گوگل هم ایندکس میشهولی فکر نکنم ماژول باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در مرداد 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2015 دوست عزیز این همون ماژولی که ما داریم استفاده میکنیم و فرقی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
matin-gsm ارسال شده در مرداد 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2015 سلام این بلاگ رو سایت من نصب هست چطور میشه یه سری تغیرات ایجاد کنم 1-لینک به سایت های اجتماعی 2- مشکلات ثبت نام . کامنت دهی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .