آپادانا ارسال شده در مرداد 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2015 با سلام خدمت دوستانمن به تازگی فروشگاهم رو راهاندازی کردم. متاسفانه اولین محصولی که وارد کردم به مشکل برخوردم و اون هم اینه که نه تصویر محصول و نه قیمت محصول چه در صفحه محصول و چه در لیست محصولات به نمایش در نمیاد. خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید! لینک صفحه محصول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در مرداد 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2015 با سلام خدمت دوستانمن به تازگی فروشگاهم رو راهاندازی کردم. متاسفانه اولین محصولی که وارد کردم به مشکل برخوردم و اون هم اینه که نه تصویر محصول و نه قیمت محصول چه در صفحه محصول و چه در لیست محصولات به نمایش در نمیاد. خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید! لینک صفحه محصولموقع اضافه کردن محصول در بخش «تصاویر» عکس(ها) رو اضافه، آپلود و ذخیره کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1 ارسال شده در مرداد 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2015 سلاماین احتمال وجود داره که چون شما فقط یک محصول ایجاد کردید نمایش نمیدهتعداد محصول ها رو افزایش بدید حداقل 5 تا محصول ایجاد کنید بعد عکس ها رو آپلود بفرماییداحتمالا مشکل حل بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .