www.shopliks.ir ارسال شده در مرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2015 سلام ... من دقیقا از وقتی پرستا شاپ رو از 1.6.2 به 1.6.14 ارتقا دادم دیگه نمیتونم محصول اضافه کنم . به این شکل که دکمه ی "ذخیره و ماندن" و "ذخیره" اصلا سبز نمیشن (قابل کلیک کردن نیستن) و علاوه بر اون وابستگی ها اصلا لود نمیشه و نمیتونم محصول بذارم لطفا کمکم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2015 مشکل مشابه شما رو من هم داشتم نت ام رو عوض کردم، این هفته در تهران و کرج و چند شهر دیگه فیتیله سرعت نت پایین کشیده شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
www.shopliks.ir ارسال شده در مرداد 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2015 مشکل از اینترنتم نیست .. سرورم هم خیلی قویه ... من مطمئنم مشکل از پرستاست که درست آپدیت نشده یا یه ارور داره که نمیدونم . از ترس خراب شدن دیتابیس و حجم بالای عکس های محصولات هم نمیتونم دوباره نصبش کنم ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2015 ُسلامبهترین کار برگردوندن بکاپ و ارتقا مجدد هست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .