gharanjik ارسال شده در مرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2015 سلام من یه سایت فروش نمونه سوالات پیام نور دارم عنوان سایت : مرکز نمونه سوالات پیام نورآدرس: www.pnu-center.ir الان اگه من دقیقا عنوان سایت رو تو گوگل سرج کنم همون صفحه اول و لینک اول میاره ولی مثلا تو گوگل با این کلمات سرج میکنم اصلا سایتم رو تا صفحات آخر هم پیدا نمیکنه کلمات :- نمونه سوالات پیام نور - پیام نور چیکار کنم تا گوگل اینارو هم برای سایتم در نظر بگیره و موقعی که کسی با این کلمات جستجو کرد ، سایت من رو هم نشون بده ممنون میشم کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2015 سلامدوست عزیز اگه به این راحتی بود که این همه تیم و سایت و شرکت برای این کار درست نمیشد.مقالات سئو رو مطالعه کنید و قدم به قدم پیش برید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در مرداد 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2015 سلامدوست عزیز اگه به این راحتی بود که این همه تیم و سایت و شرکت برای این کار درست نمیشد.مقالات سئو رو مطالعه کنید و قدم به قدم پیش برید موفق باشیدممنون دوست عزیز یه مقاله خوب سراغ دارید ؟؟ اگه دارید ، ممنون میشم یه لینک دانلود بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .