amirrzd ارسال شده در مرداد 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2015 من روی لوکال ذر حال آماده سازی فروشگاهی بودم که مطالب زیادی رو برای قسمت "مدیریت محتوا" از قبیل "قوانین و مقررات" و "شرایط ارسال" و "حفظ حریم شخصی" نوشته بودم.متاسفانه هاردم مشکل پیدا کرد (بد سکتور) حالا تهیه و تایپ دوباره همهی اون مطالب واقعا وقت گیر و سخته.من الان به پوشه Wamp داخل درایو C اون هاردم دسترسی دارم (به صورت اکسترنال).میخواستم بدونم چطوری میتونم به اون مطالب دسترسی پیدا کنم و کپی اشون کنم؟ از طریق دیتابیس یا طریق دیگه؟ ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2015 تا جایی که میدونم دیتابیس های ومپ در همون پوشه ذخیره میشن. جستجو کنید به نظرم راه هایی برای استخراج دیتابیس هاش هست به صورت فایل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در مرداد 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2015 حل شد. راه حل که خیلی ساده است رو مینویسم: (توجه شود که این راه حل برای بازیابی اطلاعات جداول بر روی لوکال است. با استفاده از Wamp) 1- به پوشه زیر مراجعه کنیدwamp\bin\mysql\mysql5.6.17\data 2- دو چیز رو باید اینجا کپی کنید: الف)پوشه ای که به اسم پایگاه داده فروشگاه اتون وجود داره. ب)فایل ibdata1 3- حالا این پوشه و فایل رو دقیقا تو مسیر مشابه روی هارد جدید که Wamp روش نصب شده بریزید. تمام. من قبلاً فقط پوشه پایگاه داده رو کپی کرده بودم و وقتی روی هر جدول این پایگاه داده (از طریق phpmyadmin) کلیک میکردم خطای این جدول وجود ندارد میداد. با جستجو متوجه شدم که فایل ibdata1 برای با مفهوم کردن جداول برای پایگاه داده، اساسی و مهم هست. نکته بعدی هم این که اطلاعات مربوط به «مدیریت محتوا» در جدول ps_cms_lang ذخیره میشوند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .