scorpion ارسال شده در مرداد 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2015 درودفروشگاهی که من دارم فقط مختص شهر تهران هستشحالا چجوری میتونم براساس مناطق، هزینه پیک متفاوت اعمال کنم ؟مثلا برا منطقه 10 هزینه 5هزار تومان و برا منطقه 23 هزینه پیک 15هزار تومن باشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در مرداد 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2015 درودفروشگاهی که من دارم فقط مختص شهر تهران هستشحالا چجوری میتونم براساس مناطق، هزینه پیک متفاوت اعمال کنم ؟مثلا برا منطقه 10 هزینه 5هزار تومان و برا منطقه 23 هزینه پیک 15هزار تومن باشه ؟به نظرم یه راه میتونه این باشه: یک کشور جدید به اسم «تهران» درست کن!22 تا استان جدید برای کشور «تهران» درست کن به اسم مناطق 22 گانه تهران!منطقه هم میتونی به شرق و غرب و مرکز و شمال و جنوب تقسیم بندی کنی یا اینکه باز هم همون 22 تا منطقه رو بسازی و به استان های فوق اختصاص بدی! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .