reza_shiraz ارسال شده در مرداد 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2015 سلاممن سرچ دادن و دیدم در باره این پیام Category cannot be loaded مطلبی نیست لذا این موضوع جدید نوشتم مشکلبعد از انتقال پرستا شاپ 1.6به دامنه جدید و انجام تمام تنظیمات سایت در ظاهر به خوبی کار میکرد و هیچ مشکلی نداشت اما در هنگام کار در مدیریت وقتی وارد بخش تنظیمات - مدیریت محتوا میشم پیغامCategory cannot be loadedداده میشهبقیه بخشها به خوبی کار میکنه توضیح کامل تر اینکه 1-سایت اصلی که اطلاعات گرفته شده fiberopticshow.com دارای زبان چینی و انگلیسی بوده و چرستا شاپ از سایت اصلی دانلود شده2-من پرستاشاپ را در سایت دیگه از سایت شما گرفتم و نصب کردم بعد بانک اطلاعاتی و تصاویر را از سایت قبلی آوردم اینجا و مجبور شدم دوباره زبان فارسی را نصب کنم و همه چیز در طاهر خوب کار میکنه الا این مورد ramamodel.com حدث میزنم باید تغییر در بانک ازلاعاتی بدم ولی کدام تیبل و چه چیزی نمیدونماگه دوستان نظری دارن ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .