shiva984 ارسال شده در مرداد 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2015 اول بگم که من قبل از تاپیک زدن تو انجمن گشتم ولی جوابم رو پیدا نکردممشکلم اینه که ماژول تولید کننده رو فعال کردم حتی بازنشانی هم کردم ولی تو صفحه اصلی سایتم نشون نمیده از قسمت مدیریت جایگیری ها هم نشون نمیده چطور میتونم به ستون سمت راستم اضافه کنم؟ پیشاپیش از پاسخ تون متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1 ارسال شده در مرداد 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2015 سلام تو مدیریت جایگیری ها به کدوم قسمت متصل کردید؟این لینک رو هم ببینیدتولید کننده ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shiva984 ارسال شده در مرداد 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2015 سلام تو مدیریت جایگیری ها به کدوم قسمت متصل کردید؟این لینک رو هم ببینیدتولید کننده هاسلام منظورتون رو از متصل کردن متوجه نشدم اما اون لینکی هم که گزاشتید قبلا خونده بودم کمکی بهم نکرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1 ارسال شده در مرداد 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2015 از قسمت ماژول ها/موقعیت ها/displayRightColumn و displayLeftColumn ببینید ماژول تولید کننده ها هست یا نه اگر نبود از نشاندن ماژول استفاده کرده و به این دوقسمت اضافه کنید واستثنا رو هم چک کنید که در صفحات غیر فعال نباشه اگر ماژول شما تو این دوقسمت بود و دیده نمیشه در صفحه استثنا ها علامت خورده واگر غیر از این بود که حافظه مرورگرتون رو و حافظه موقت سیستمتون رو پاک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shiva984 ارسال شده در مرداد 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2015 از قسمت ماژول ها/موقعیت ها/displayRightColumn و displayLeftColumn ببینید ماژول تولید کننده ها هست یا نه اگر نبود از نشاندن ماژول استفاده کرده و به این دوقسمت اضافه کنید واستثنا رو هم چک کنید که در صفحات غیر فعال نباشه اگر ماژول شما تو این دوقسمت بود و دیده نمیشه در صفحه استثنا ها علامت خورده واگر غیر از این بود که حافظه مرورگرتون رو و حافظه موقت سیستمتون رو پاک کنید مرسی مشکلم رو حل کردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .