amirjani ارسال شده در مرداد 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2015 سلام به دوستان من میخواستم ترجمه بخشی از ماژول وفاداری رو تغییر بدم از بخش ترجمه ماژول اقدام کردم که ازم یه ایرادی میگیره که مربوط به محدودیتی از طرف هاستم هستاز دوستان پشتیبانی پرسیدم گفتن باید فایل رو لوکال تغییر بدی و مجددا آپ کنی اما نمیدونم فایل مربوطه مسیرش کجاست متنی که میخوام تغییر بدم اینه که به نظرم خیلی بی معنی میاد با خرید این محصول شما می توانید تا X امتیاز وفاداری. سبد شما در مجموع X امتیاز دارد که می تواند به کوپن تخفیف تبدیل شود X ریال. که مثلا میتونه اصلاح بشه به با خرید این محصول شما می توانید تا X امتیاز وفاداری کسب کنید. سبد شما در مجموع X امتیاز دارد که می تواند به کوپن تخفیف به ارزش X ریال تبدیل شود. دوستان میشه راهنمایی کنن که مسیر فایل ترجمه این ماژول کجاست سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1 ارسال شده در مرداد 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2015 سلاممسیر فایل ترجمهmodules/loyalty/translations/fa.php میشه متن رو ویرایش کرد از این طریق به اون صورت که میخواهید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alirezaramezan ارسال شده در بهمن 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2015 سلام به دوستان من میخواستم ترجمه بخشی از ماژول وفاداری رو تغییر بدم از بخش ترجمه ماژول اقدام کردم که ازم یه ایرادی میگیره که مربوط به محدودیتی از طرف هاستم هستاز دوستان پشتیبانی پرسیدم گفتن باید فایل رو لوکال تغییر بدی و مجددا آپ کنی اما نمیدونم فایل مربوطه مسیرش کجاست متنی که میخوام تغییر بدم اینه که به نظرم خیلی بی معنی میاد با خرید این محصول شما می توانید تا X امتیاز وفاداری. سبد شما در مجموع X امتیاز دارد که می تواند به کوپن تخفیف تبدیل شود X ریال.که مثلا میتونه اصلاح بشه بهبا خرید این محصول شما می توانید تا X امتیاز وفاداری کسب کنید. سبد شما در مجموع X امتیاز دارد که می تواند به کوپن تخفیف به ارزش X ریال تبدیل شود. دوستان میشه راهنمایی کنن که مسیر فایل ترجمه این ماژول کجاست سپاسترجمه اش خیلی بده اگر ترجمه خوب کردید لطفا فایلهای مورد نظر را اینجا قرار دهیدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در اردیبهشت 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 29، 2016 اساتید محترم و دوستان عزیزمن هر طور که تغییر میدم به این درست در نمیاد.لطفا کمک کنین و اگه کسی برای خودش ویرایش کرده اینجا بذارین همه استفاده کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .