ali68124 ارسال شده در مرداد 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2015 سلام من یه پستی دادم به عنوان مثل برنامه windows 7 آپدیت آوریل 2015 حالا آپدیت جدید تری که میاد مثلا آپدیت می 2015 حالا من پست پاک کنم پست جدید بزارم بهتره یا نه ویرایش کنم اگر ویاریش کنم چکار کنم به عنوان محصول جدید اضافه شه به عنوان اولین پست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در مرداد 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2015 upppppppppppppp نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2015 عنوان تاپیک رو درست انتخاب کنینپست نیست محصول تعریف کردین به اسم ویندوز ...محصول رو هیچ موقع پاک نکنین چون گوگل زحمت شناختن صفحه رو به خودش داده، حالا شما حذف می کنین و دوباره صفحه یا محصول جدید ایجاد می کنین؟ویرایش کنینبرای اول قرار گرفتن با اعمال ویرایش، به تنظیمات - محصولات برید، از اونجا ترتیب نمایش محصول رو آخرین ویرایش قرار بدین، روی تاریخ ایجاد نباشه، اون محصول می یاد اول واکنش ها : javad_b 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .