gharanjik ارسال شده در مرداد 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2015 سلاممن با پرستا 1.5 یه سایت فروش فایل دارم میخواستم بدونم که آیا برای اینکه سایت رو سئو کنم ، سفارش بدم یا اینکه چون خود پرستا دارای سئو قوی هستش لازم نیست؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2015 سلامبهتر اینه که به نسخه 1.6 ارتقا بدید ، چون متا دیتاها در نسخه 1.5 وجود ندارند. سایر موارد سئو هم نیاز به مطالعه داره. سئوی اسکریپت بین 10 تا 15 درصد کل سئو سایت هست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در مرداد 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2015 سلامبهتر اینه که به نسخه 1.6 ارتقا بدید ، چون متا دیتاها در نسخه 1.5 وجود ندارند. سایر موارد سئو هم نیاز به مطالعه داره. سئوی اسکریپت بین 10 تا 15 درصد کل سئو سایت هست موفق باشیداگه به نسخه 1.6 ارتقا بدم چجوری میشه ؟؟؟یعنی اگه به 1.6 ارتقا بدم نیازی به سفارش دادن سئو ،برای سایت نیست؟ بعد یعنی باید قالب رو هم عوض کنم ؟بعد من کلی فایل گذاشتم ها .احتمال اینکه بعد ارتقا به 1.6 ، خراب کاری بشه هست؟مثلا لینک دانلودش خراب بشه یا غیره ممنون میشم جواب بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2015 سلامقالبتون که نیاز به تغییر داره قطعا ولی فایلها دچار مشکل نخواهند شد. برای اطمینان میتونید یک نسخه از فروشگاهتون رو به لوکال منتقل کنید و ارتقا بدید و سپس تست کنید و در صورتیکه مشکلی وجود نداشت به هاست منتقل کنید.در مورد سئو هم عرض کردم بین 10 تا 15 درصد سئو مربوط به اسکریپت و قالب شماست. مابقی تبلیغات ، شبکه های اجتماعی ، بک لینک ها و .... هستند که با توجه به نیازتون باید هزینه کنید و ارتباطی به پرستاشاپ ندارند. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در مرداد 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2015 سلامقالبتون که نیاز به تغییر داره قطعا ولی فایلها دچار مشکل نخواهند شد. برای اطمینان میتونید یک نسخه از فروشگاهتون رو به لوکال منتقل کنید و ارتقا بدید و سپس تست کنید و در صورتیکه مشکلی وجود نداشت به هاست منتقل کنید.در مورد سئو هم عرض کردم بین 10 تا 15 درصد سئو مربوط به اسکریپت و قالب شماست. مابقی تبلیغات ، شبکه های اجتماعی ، بک لینک ها و .... هستند که با توجه به نیازتون باید هزینه کنید و ارتباطی به پرستاشاپ ندارند. موفق باشیدنمیشه بدون تغییر قالب به نسخه 1.6 ارتقا داد ؟ سوال بعدی. میشه یه قالب برای فروش فایل معرفی کنید بعد. آموزش انتقال یه نسخه از فروشگاه به لوکال چجوریه جایی آموزش داره؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .