andria ارسال شده در مرداد 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2015 سلام دوستاندر پرستاشاپ چنین امکانی ندیدماز کجا میتونم Canonical در فروشگاه فعال کنم؟سوال دوم:در مدیریت فروشگاه گزینه "تغییر مسیر به URL استاندارد" پیش فرض روی 302 هستآیا نیاز به 301 میباشد یا مشکلی پیش نمیاد؟فروشگاه من راه اندازی گردیدهبا تشکر از دوستان گرامی و عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2015 نیازی به canonical ندارید اما باز هم من ماژولش رو دیدم (و اگر اشتباه نکنم) رایگان بودریدایرکت رو بهتره بذارید روی 301 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
andria ارسال شده در مرداد 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2015 با تشکر از شما مدیر عزیزبرای چه نیازی به canonical نمیباشد؟در انجمن توصیه شده استفاده کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2015 پرستا خودش ریدایرکت میکنه و معمولا محصول یا صفحه ای با دو آدرس جداگانه نداره که نیازی به canonical باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
andria ارسال شده در مرداد 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2015 ممنون از پاسختانآیا در انجمن قسمتی وجود دارد سایتمو معرفی کنم و اساتید عزیز در مورد سئو نظر بدهندپیشاپیش متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2015 پیشنهاد میکنم برای سئو به انجمن های تخصصی اون مراجعه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .