niyahel ارسال شده در مرداد 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2015 سلام . Cron tasks manager این دقیقا باید چطور تنظیم بشه ؟همونیه که باید آدرس مپ رو بهش بدیم ؟مدیران میشه بگید کارش چیه و نحوه تنظیم درستش به چه صورته ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در مرداد 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2015 این تاپیکو بالا اوردم تا ببنم کسی هنوز نمیدونه دقیق کارش چیه که تو قسمت مازول ها نصبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در مرداد 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2015 ماژولیه که یه کاراییو به طور متناوب در دوره های زمانی مختلف انجام میده.بهتره به جای این ماژول از کرون جابز هاستتون استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در مرداد 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2015 من کران جاب هاست میخوام استفاده کنم ولی نیمدونم این آدرس رو چطور و دقیق به گران جاب ادرس دهی کنماین آدرس من ....www.daroukhane.com/modules/gsitemap/gsitemap-cron.php?token=4d144d15ca&id_shop=1 تو قسمت کامن که باید آدرس بدم کله این ادرس رو بزارم ؟ که فکر کنم اشتباست از ماژول به بعدو بزارم ؟ یا .... میشه یکی بگه این رو چطور تو قیمت کامن تو کران جاب بزارم .ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .