niyahel ارسال شده در مرداد 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2015 سلام این watermark چیطوری کار میکنهمن تنظیم کردم ولی عکسو آپلود میکنم این لگوی که داد رو عکس نمیندازه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2015 خودم تابه حال ازش استفاده نکردم (غیر از نسخه 1.4) اما تا جایی که میدونم باید پس از فعال کردن ماژول و تنظیم لوگوی مورد نظر یک بار تصاویرتون رو بازسازی کنید واکنش ها : m.khademi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در مرداد 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2015 درسته از اسمشم مشخصه. حتی گفتن عکس باید پسوند گیف باشهولی بازم کار نمیکنه. حالا زیادم مهم نیست.ولی بازم ممنون که پاسخ دادید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .