gharanjik ارسال شده در مرداد 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2015 سلام من یه فروشگاه فایل با پرستا 1.5 دارم و از گذاشتن تک تک فایل ها خسته شدم چون فایل هام خیلی زیاد هستن(همش باید همون کار های قبلی رو برای گذاشتن فایل جدید که میخوام بذارم انجام بدم ) .روشی نیست که چند تا فایل رو یه جا با هم وارد کنم ؟؟؟ ممنون میشم کمک کنید چون خیلی خیلی خسته کننده هستش گذاشتن تک تک فایل ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2015 یعنی چی چندتا فایل رو با هم بذارید؟به عنوان محصول؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در مرداد 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2015 یعنی چی چندتا فایل رو با هم بذارید؟به عنوان محصول؟توضیح: هر فایلی که میذارم به عنوان یه محصول حساب میشن .مثلا تمام مشخصات یه محصول رو وارد میکنم و چون محصولم فایل مجازی هستش باید فایل رو آپلود کنم و بعد ذخیره کنم (این تازه برای یه محصول ) و بعد برای فایل های بعدیم باید تک تک این کارو انجام بدم و فایل رو آپلود کنم یه روشی نیست که به صورت یکجا مشخصات حداقل چند محصول رو وارد کنم و فایلش رو هم آپلود کنم و هر کدام از این مشخصات با فایلش به عنوان یه محصول جدید در سیستم ثبت شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2015 خیر راهی نداره. مگر این که از طریق csv شاید بتونید این کار رو بکنید. برای فایل تست نکردیم تا به حال نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مرداد 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2015 من یه راه دیگه رو تست کردم و شداومدم یه محصول رو به عنوان پایه تعریف کردم مثلا فرض کنین پیراهن مردانه، بعد از ترکیب ها، چند تا رنگ دادم، پیش فرض رو یکی از اونا انتخاب کردم و قیمت هم به همه شون دادم، برام این مهم بود که مشتری بتونه سه تا یا چهار تا ترکیب مختلف رو بخره که شد، یعنی مشتری رنگ آبی رو انتخاب می کنه روی افزودن به سبد خرید کلیک می کنه دوباره رنگ قرمز رو انتخاب می کنه و افزودن به سبد خرید و... توی فاکتور و نمایش سبد خرید هم مجزا می تونه ببینه، شما مجازی همین راه رو امتحان کن ، اگر بشه کل لینک های اون محصول رو می تونه دانلود کنه و شما هم یه بار محصول رو تعریف می کنی ، فقط تست نکردم نسخه پیش فرض برای محصولات مجازی ترکیب می شه گذاشت یا نه، ولی توی انجمن اصلی ماژولش به صورت رایگان هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2015 برای محصولات مجازی نمیشه ترکیب گذاشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در مرداد 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2015 برای محصولات مجازی نمیشه ترکیب گذاشتاره مدیر میدونستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مرداد 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2015 ماژول اش به صورت رایگان توی انجمن اصلی هست، یه زمانی داشتم ترجمه اش می کردم وقت نشد، ولی تست کرده بودم جواب داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در مرداد 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2015 ماژول اش به صورت رایگان توی انجمن اصلی هست، یه زمانی داشتم ترجمه اش می کردم وقت نشد، ولی تست کرده بودم جواب دادسلام میشه اسم ماژول رو بگی تا برم دانلود کنم یا لینک بدی خیلی خیلی ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در مرداد 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2015 دوست عزیز یه دونه علامت سوال هم بذاری منظور رو میرسونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .