n.ghodrati ارسال شده در مرداد 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2015 با عرض سلام خسه نباشید خدمت دوستان و اساتید محترمبرای لینک دادن به آیتم های منو یی که ایجاد می کنم، باید در کدوم قسمت ،صفحه مورد نظرم را تعریف کنم و لینک بدم؟ با تشکر از همگی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2015 اگر منوی افقی بالای سایت رو میفرمایید باید در پیکربندی ماژولش لینک خارجی اضافه کنید و بعد لینک رو از لیست به منو بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
n.ghodrati ارسال شده در مرداد 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2015 اگر منوی افقی بالای سایت رو میفرمایید باید در پیکربندی ماژولش لینک خارجی اضافه کنید و بعد لینک رو از لیست به منو بدیدبله شما درست می فرمایید ولی منظور من این هست که لینک (آدرس صفحه ) را چگونه تولید کنم؟اگر منوی افقی بالای سایت رو میفرمایید باید در پیکربندی ماژولش لینک خارجی اضافه کنید و بعد لینک رو از لیست به منو بدیدبله شما درست می فرمایید ولی منظور من این هست که لینک (آدرس صفحه ) را چگونه تولید کنم؟دوستان چطوری می تونم خودم لینک ایجاد کنم؟ خواهشا جواب بدید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2015 لینک صفحه رو که نمیتونید تولید کنید. اون برای افزودن یک منو برای یک لینک خارجی که وجود داره هست نمیشه تولیدش کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مرداد 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2015 از مدیریت محتوا، صفحه با لینک دلخواه درست کنید و می تونید توی منو افقی یا هرجای دیگه دوست دارید استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
n.ghodrati ارسال شده در مرداد 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2015 از مدیریت محتوا، صفحه با لینک دلخواه درست کنید و می تونید توی منو افقی یا هرجای دیگه دوست دارید استفاده کنیدسپا س، درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seftah.com ارسال شده در آذر 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2015 وقتی در مدیریت محتوا صفحه جدید درست میکنم آنوقت چگونه این صفحه را به منویی که میخواهم لینک بخوره؟باسپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvd2org ارسال شده در بهمن 25، 2020 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2020 از مدیریت محتوا، صفحه با لینک دلخواه درست کنید و می تونید توی منو افقی یا هرجای دیگه دوست دارید استفاده کنید سلام ایا از این بخش مدیریت محتوا میشه برای ایجاد لندینگ پیج استفاده کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .