ahosein ارسال شده در مرداد 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2015 سلام خدمت دوستانمن میخوام یک فروشگاه دانلودی با پرستاشاپ راه اندازی کنم. ممنون میشم به چندتا سوالم پاسخ بدید، نمیدونستم دیگه کجا مطرحش کنم...1. قصد من فقط فروش دانلودیه، آیا قالبی مخصوص این مورد هست؟2. کدوم یک از نسخه های پرستا شاپ رو نصب کنم؟3. آیا ماژول هایی هست که برای فروش دانلودی حتما نیاز به نصب داشته باشه ؟4. فروشگاه اصلی من ، فروش پُستیه و من میخوام این پرستا رو با یک ساب دامین dl.mysite.com ضمیمه اون کنم، حالا آیا میتونم از همون درگاه بانک ملتی که برای سایت اصلی استفاده میکنم، برای این هم استفاده کنم؟5. درکل برای این کار چه قالبی رو پیشنهاد میکنید؟6. و در نهایت اگر توصیه و پیشنهادی دارید ممنون میشم راهنماییم کنید. پیشاپیش بسیار سپاسگزارم !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2015 سلام خدمت دوستان من میخوام یک فروشگاه دانلودی با پرستاشاپ راه اندازی کنم. ممنون میشم به چندتا سوالم پاسخ بدید، نمیدونستم دیگه کجا مطرحش کنم... 1. قصد من فقط فروش دانلودیه، آیا قالبی مخصوص این مورد هست؟ 2. کدوم یک از نسخه های پرستا شاپ رو نصب کنم؟ 3. آیا ماژول هایی هست که برای فروش دانلودی حتما نیاز به نصب داشته باشه ؟ 4. فروشگاه اصلی من ، فروش پُستیه و من میخوام این پرستا رو با یک ساب دامین dl.mysite.com ضمیمه اون کنم، حالا آیا میتونم از همون درگاه بانک ملتی که برای سایت اصلی استفاده میکنم، برای این هم استفاده کنم؟ 5. درکل برای این کار چه قالبی رو پیشنهاد میکنید؟ 6. و در نهایت اگر توصیه و پیشنهادی دارید ممنون میشم راهنماییم کنید. پیشاپیش بسیار سپاسگزارم !!!سلام1 - خیر قالب مخصوص برای اینکار وجود ندارد ، با هر قالبی میتوانید اینکارو انجام بدین 2 - نسخه 1.6.0.143 - اگه بخواین فروش راحت تر باشه ماژول سبد خرید ویژه فروش فایل رو از بازارچه بخرین4 - مشکلی نیست5 - هر قالبی که دوست دارین ، فرقی نداره ، مگه اینکه پول خوب داشته باشین و بخواین قالب اختصاصی سفارش بدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahosein ارسال شده در مرداد 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2015 سلام خدمت دوستان من میخوام یک فروشگاه دانلودی با پرستاشاپ راه اندازی کنم. ممنون میشم به چندتا سوالم پاسخ بدید، نمیدونستم دیگه کجا مطرحش کنم... 1. قصد من فقط فروش دانلودیه، آیا قالبی مخصوص این مورد هست؟ 2. کدوم یک از نسخه های پرستا شاپ رو نصب کنم؟ 3. آیا ماژول هایی هست که برای فروش دانلودی حتما نیاز به نصب داشته باشه ؟ 4. فروشگاه اصلی من ، فروش پُستیه و من میخوام این پرستا رو با یک ساب دامین dl.mysite.com ضمیمه اون کنم، حالا آیا میتونم از همون درگاه بانک ملتی که برای سایت اصلی استفاده میکنم، برای این هم استفاده کنم؟ 5. درکل برای این کار چه قالبی رو پیشنهاد میکنید؟ 6. و در نهایت اگر توصیه و پیشنهادی دارید ممنون میشم راهنماییم کنید. پیشاپیش بسیار سپاسگزارم !!!سلام1 - خیر قالب مخصوص برای اینکار وجود ندارد ، با هر قالبی میتوانید اینکارو انجام بدین 2 - نسخه 1.6.0.143 - اگه بخواین فروش راحت تر باشه ماژول سبد خرید ویژه فروش فایل رو از بازارچه بخرین4 - مشکلی نیست5 - هر قالبی که دوست دارین ، فرقی نداره ، مگه اینکه پول خوب داشته باشین و بخواین قالب اختصاصی سفارش بدین .متشکرم... در کل پیشنهاد یا توصیه ای برای راه اندازی اولیه اش دارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مرداد 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2015 اگر برنامه ریزی روی کارتون کردین، با یک قالب اختصاصی شروع کنین و بند 3 که آقا بهمن گفتن هم تهیه کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahosein ارسال شده در مرداد 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2015 اگر برنامه ریزی روی کارتون کردین، با یک قالب اختصاصی شروع کنین و بند 3 که آقا بهمن گفتن هم تهیه کنینحدود قیمت قالب اختصاصی چقدره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2015 حدود قیمت قالب اختصاصی چقدره؟حدود قیمت وجود نداره ، بستگی به ماژول های درخواستی و شکل و شمایل و طرح و .. داره . اما کمتر از 1 تومن دیگه فکر نکنم بتونید قیمت پیدا کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arsham54 ارسال شده در مهر 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2016 سلامببخشید اگه سوالمو اینجا میپرسم .وقتی توضیحات محصول در پرستاشاپ زده میشه زیر ایکون قیمت ، عکس مستر کارت و ویزا کارت نشون داده میشه . خواستم بدونم چطور میشه اینها رو پاک کرد که نشون داده نشه .ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2016 سلامببخشید اگه سوالمو اینجا میپرسم .وقتی توضیحات محصول در پرستاشاپ زده میشه زیر ایکون قیمت ، عکس مستر کارت و ویزا کارت نشون داده میشه . خواستم بدونم چطور میشه اینها رو پاک کرد که نشون داده نشه .ممنونهمه موارد در پرستاشاپ ماژول هست دوست عزیزکافیه دنبال ماژول مربوطه بگردین و غیرفعالش کنید ، ماژول لوگوهای پرداخت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .