amirrzd ارسال شده در مرداد 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2015 من اصلا این ماژول رو پیکره بندی نکردم. رفتم تو قسمت ماژول ها این 4 خطا اون بالا ظاهر شد: 4 خطا [bankmellat] خطایی در فایل Config پیدا شد: expected '>'[bankmellat] خطایی در فایل Config پیدا شد: Opening and ending tag mismatch: compatibility line 2 and compat[bankmellat] خطایی در فایل Config پیدا شد: Premature end of data in tag module line 2[bankmellat] خطایی در فایل Config پیدا شد: Premature end of data in tag modules line 2 یک بار ماژول رو حذف نصب کردم، مشکل رفع نشد. دوباره نصب کردم مشکل رفع نشد. مشکل از کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مرداد 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2015 این مشکل رو در تاپیک بانک ملت مطرح کنین تا زودتر به جواب برسیداما، به احتمال خیلی زیاد ماژول به صورت کامل آپلود نشده، یک بار دیگه آپلود کنین و مجدد تست کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .